17 Juli 2010

Var på stranden som vanligt på dagen, blev inga bilder då. Det var jättevarmt och man kunde inte ligga länge och sola innan man var tvungen att gå ner och doppa sig. Blåste typ ingenting och vågorna hade försvunnit typ. Jag gick upp till hotellrummet lite tidigare än dom andra för det var så varmt, orkade inte sola mer. Sen gick jag ner med min dator till receptionen och var inne på internet en stund innan vi skulle ut på kvällen. Denna gången skulle vi gå in till stan.
Man gick längs vattnet hela vägen och det var en väldigt mysig väg. Blev en hel del bilder på vägen för det var solnedgång och när vi kom fram till stan ville jag gå till hamnen och fota lite mer. Efter det gick vi till en resturang, men den var inte speciellt bra.
När vi skulle hem igen gick vi någon annan väg och det kanske inte var så jättesmart :P Vi gick en rätt lång bit och kom till massa ruiner och sånt. Sen när vi kommit en bit till kände vi att det var bäst att fråga någon om vägen till havet och dom visade oss rakt in i en mörk "djungel". Vägen var väldigt ojämn och stenig, så det var lite svårt att gå när det var helt kolsvart :P Mitt i allt står en gubbe och säger "hello" när man gick förbi :P Men till slut kom vi ut ur ett hål i stenmuren som låg vid havet rätt nära våra hotell. Haha :P Det var rätt kul, men vi tänkte att det var smartast att alltid gå vid havet när man skulle tillbaka på kvällen ;P
Eftersom jag inte fotade mycket mer än solnedgången denna dagen blir det typ bara bilder på det :P


Turkiska Ullared :P Dålig bild som jag tog i förbifarten :P






Mamma, Pappa, Sanna, Rainer, Niklas och Viktor



Utsikten från resturangen vi åt på :))

Jättefina :D speciellt 3,4,5,6 :)

sjukt vackra bilder.

du är så duktig. :)

Superfina och härliga bilder:D

sarah

Hihi, därifrån kom jag hem för omkring 3veckor sen, var inne på turkiska ullared 1, men det finns turkiska ullared 3 också och det är billigare där ;)


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: