Ett tag sen ...

Har inte skrivit någonting här på ett tag nu. I lördags åkte jag hem till Tobias och varit där tills idag :)) Vi har varit ute och fotat en del också, så nu har jag en hel del bilder att gå igenom och redigera. Har testat mitt nya objektiv som jag fick i julklapp :D 35mm 1,8. Ett sånt jag hade önskat mig :P Nu ska jag lägga över bilderna och titta igenom dom, så lägger upp några lite senare :))

En sak till... Sluta sno mina bilder!! ;o Fick en kommentar om att en tjej hade tagit fotoremsan + mina bilder i min header till sin blogg. Sen att hon skrivit att hon har gjort den själv i paint?! Jag blir så irriterad på sånt här! Den översta är inte min bild..





Uppdatering: Det är borttaget nu..

Jag såg det på hennes blogg nu.

Shit vad omoget och fult gjort.

Lycka till med att göra din underbart snygga header i ett lågkvalitets program som paint, pff.

Förstår inte alls hur folk kan... hemskt att dom ens försöker. Du borde polisanmäla henne & få ut ett par tusenlappar på det.

..........

ursäkta då, för att jag tyckte att den var SÅ HIMLA FIN!!!!!!!!

.....

P.S!!! jag såg inte att du hade skrivit: det är INTE tillåtet å kopiera mina bilder :S

Men gud, antar att det är hon som skrivit kommentarerna där uppe, men det är ju verkligen en självklarhet att man inte använder någons annans bilder pga copyrightskyddet man har. hade det vart nu så att hon inte tagit bort det plus du sagt till så är det ju en självklarhet att anmäla. hatar att folk inte kan skilja på ditt o mitt..

Men SUCK! ALLA vet ju att ALLT någon skapat automatiskt är copyrightsskyddat. Det är inte lika illa om man länkat och bett om lov, men att säga att man själv gjort det!? :o

Fy, det är så himla lågt att ta andras bilder. Några har tagit mina bilder oxxå, taskigt..

Är hon dum eller?!

Det står ju här uppe (ovanför kommentarsrutan) att man inte får kopiera dina bilder...

Den ända gången jag tycker att det är ok att använda andras bilder i en blogg är om det är i ett inlägg och att man länkar till den personen som äger bilderna. Men att använda någon halva header i sin egna är fult!

Bra att människan tog bort den! :)


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: