Mitt 2017 Juli - December

I Juli blev det mycket resande för mig. Jag och Tobias åkte till Norge i några dagar. Vi vandrade och besteg berg, åkte runt på Norges vägar och hade det härligt. När vi kom hem hann jag vara hemma i en dag innan jag åkte till London med Sandra. Vi shoppade, gick runt i stan, var på museum och besökte The making of Harry Potter! Så häftigt även om jag varit där en gång tidigare. En riktigt bra resa med fina Sandra :)) 
En dag i Augusti åkte jag, Tobias och Elton till skogen. Vi skulle gå en vandring där som råkade bli 6 timmar lång. Det var ett väldigt fint ställe :)) Jag fotade även Elton bland ljungen en kväll. 
 
I September kom det lite åska, så jag fick tillfälle att fota blixtar. Vi gick i Särö Västerskog och jag åkte till Botaniska och fotade när dom hade satt ut Dahliorna i vattnet. Tog även ner min fotoutställning jag haft över sommaren. Hade fått sååå många fina kommentarer i gästboken :D 
Hösten kom, men jag och Tobias fortsatte att åka på våra dagsutflykter. Först till Trollhättan och gick Kärlekens stig upp till Kopparklinten där det var fin utsikt. Helgen efter åkte vi med två av Tobias bröder till Skövde och besökte Ryds grottor, häftigt ställe. Fotade också bilder på Sandra och Joel :)) 
I November fick jag fotat ett till norrsken, vilket alltid är lika kul, speciellt när det blir så starkt som detta. Sandras lilla Elias kom till värden och jag fotade lite bilder på honom när han bara var fem dagar gammal, så söt!! I November fick jag inspiration och började göra fotomanipuleringar igen. Det är väldigt kul att göra :)) 
 
En dag i December åkte jag och Tobias ner till Skåne igen. Denna gången först till Malmö för att gå på Titanic-utställningen och sedan vidare ner till Skanör Falsterbo för att gå ut på Måkläppen där vi bland stormvindarna fick sett några sälar liggandes på stranden. Häftig upplevelse! Elton fick sitta modell för julbilderna igen och året avslutades med lite fyrverkerier från balkongen :)) 
 
Detta var inte ett av mina bästa fotoår, men ändå rätt okej. Det är kul att vi åker iväg över dagen till olika platser för att vandra och fota. Får se vad 2018 kommer med. Om en vecka åker jag och Tobias till Tenereiffa, så det börjar ju bra i alla fall :p 
 

Så mycket fina bilder. Men shiit va snygga dina kollage är, November!!!! yes. Så coola!

Svar: Tack så mycket!! :D
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: