Min sommar 2017

 Första september varje år brukar jag lägga upp bilder från sommaren, denna gången blev det några dagar sent då jag varit sjuk och inte orkat fixa med det. Denna sommaren har gått alldeles för fort och det har inte riktigt varit något jättebra sommarväder tycker jag. Har inte ens varit på stranden en enda gång i sommar för att sola, knappt ens på balkongen, så det tycker jag är synd.. Känner inte heller att jag fotat så mycket som jag egentligen hade velat, men en del roliga saker har ju hänt under dessa tre sommarmånader som jag tänkte visa lite bilder från nu :)) 
 
I början av juni invigde jag och Tobias vårat nyinköpta tält ute på en udde vid en sjö. Det hade blåst mycket under dagen och regnade när vi satte upp tältet, men det klarnade upp under kvällen och slutade blåsa. Så det blev en mysig kväll och en fin morgon :)) Vi hade egentligen velat tälta mer under sommaren, men det blev aldrig så. Får försöka planera bättre tills nästa år. 
 
Så var det helt plötsligt midsommar med ännu mer regn (väldigt mycket regn). Jag hade gjort matchande kransar till mig och Elton :)) Fotade denna bilden på honom utanför vårat hus. 
 
Några solnedgångar har det blivit och en månuppgång :)) 
 
Den 18de Juli åkte jag och Tobias på en roadtrip till Norge. Vi besteg berg, gick till vattenfall och åkte längs dom fina vägarna. Älskar verkligen att åka dit! Har inte redigerat klart alla bilder från denna resan än, så har mer att visa. 
 
Efter Norge hann jag vara hemma i en dag innan jag skulle till London med Sandra. Vi besökte bland annat The making of Harry Potter och även om jag var där förra året var det ändå hur kul som helst att komma dit igen. Blev en riktigt bra resa med bästa Sandra <3 
 
Elton har fått stå framför kameran ett flertal gånger i sommar :p 
 
I Augusti ville jag fota Elton bland ljungen i Änggårdsbergen, var såå fint med ljuset och allt det lila :)) 
 
I slutet av Augusti åkte vi iväg och gick en lång vandring i skogen. Nästan 6 timmar tog det att gå den. Gillar verkligen att vara ute i naturen såhär, får bli mer sånt nu under hösten :)) 
 
Hoppas att eran sommar har varit bra. Även om det är jobbigt att tänka på det så är det ju faktiskt första höstmånaden nu. Man får försöka tänka positivt och se allt fint som kommer med hösten också. Det kan ju fortfarande vara härligt väder och alla färger som kommer fram är ju så fina! Sen kan man fota stjärnhimlen och norrsken nu igen. Så hösten är ju en väldigt mysig årstid också, även om sommaren borde vara en månad längre eller två :p 

Jag bara äääälskar dina bilder, du är så duktig!

Svar: Åh, men tack! Vad glad jag blir :D
Johanna Fåglund

Alltså så himla magiska bilder! Helt sjukt vad du är grym!

Svar: Åh, tack så mycket! 😄😄
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: