Min fotoutställning

 
Nu är min utställning på Frölunda kulturhus slut efter att ha varit uppe i nästan tre månader! Var och tog ner bilderna förut och oj vad bilderna hade blekts! Var där senast i juli, så hade inte sett det innan. Jag har haft en gästbok liggandes där under tiden och det är såå många som skrivit jättefina kommentarer i den, blev så himla glad när jag läste igenom alla förut. Det var verkligen från personer i alla åldrar, allt från söta små barn till äldre och många har så fina handstilar, till skillnad mot mig som skriver som en kratta, haha.. 
 
Det som många skrev var att dom hade velat ha bildtexter också och det kan jag förstå. Jag hade tänkt att jag skulle skrivit om bilderna, men jag hann inte göra det innan jag satte upp dom (tog jättelång tid att skriva ut allt och få det bra) och när jag sen väl fick tid till det (började skriva lite på datorn), så blev det inte av för jag skulle till Norge och London och allt. Därför blev det inga bildtexter. Får hoppas att det kan bli en ny utställning i framtiden någon gång och då ska det bli bildtexter med! 
 
På bilderna över ser ni lite hur det såg ut. Hade tre väggar (både fram och baksida) och en vid sidan om (så totalt sju) med bilder och alla hade olika "teman", tex. solnedgångar, Norge, nattbilder m.m.. Tyckte att det blev riktigt bra, så har varit väldigt nöjd :)) 

Gud va roligt och kul att lämna gästbok så man kan få läsa om hur andra upplever ens bilder! :D

Svar: Ja, det var roligt att så många hade skrivit också, över halva boken var fylld :D
Johanna Fåglund

Helt fantastisk kollektion, alltså wow! Och vilken härlig respons du har fått <3

Ha en toppen dag <3

Svar: Tack så mycket! Ja, det är helt galet vad mycket fina saker folk har skrivit! :D
Johanna Fåglund

Vilka gulliga meddelanden, det är sånt man kommer minnas senare :) Synd att jag inte kunde komma förbi och kika på den hade varit roligt :)

Svar: Verkligen! Väldigt kul att ha det i en bok :)) Ja, det var synd!
Johanna Fåglund

Alla dina bilder är så himla bra!!

Svar: Åh, tack snälla :D
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: