2016 i bilder - September-December

I September kom sommarvärmen tillbaka, jag tog en promenad runt amundön med Tobias och Elton och tittade på en fin solnedgång. Jag och Lisa åkte till London för att se McFly och gå på Harry Potter Studios. Vi var även uppe i Sky Garden och inne i stan shoppade våra fina mobilhållare (pandan och ugglan :p). Hela resan var verkligen hur bra som helst! Bilden jag fotade på Dougie har även han lagt upp på sin instagram, plus att McFly la upp den på Facebook. Hur galet är inte det? 
 
I Oktober fotade jag höstbilder såklart, lite stjärnor och ännu mer norrsken. Detta måste nog varit det finaste norrskenet jag sett för det var så himla mycket och tydligt! Tycker att bilderna från mars är finare, men detta var bättre i verkligheten. Jag och Jennie övernattade i hennes sommarstuga innan dom sålde det. Hon har berättat så mycket som hon hört i det huset, men ingenting hände denna natten. Kallt var det i alla fall, bara 8 grader där inne. 
 
Jag var sjuk typ hela november, så denna månaden hände inte mycket. Fotade fina solnedgångar från balkongen och en kväll ute vid havet. Plockade fram adventspyntet i slutet av månaden. Supermånen fick jag sett också. 
I December klädde vi granen, gick på Jul på Liseberg och avslutade året med att se GP's fyrverkerier i stan. 
 
Det var lite av det som jag fotat i år. Tycker ändå att mitt fotoår har varit bra med tanke på att jag inte haft så jättemycket tid till att fota sen jag började plugga. Vet inte om jag kommer ha mer tid 2017, men kan ju hoppas på att det kan bli lite fina bilder under detta året också. Ser fram emot allt kul som kommer hända och som jag kan föreviga med min kamera :)) 

Så fin tillbakablick :D Du tar så fantastiska bilder!

Svar: Tack så mycket!! :D
Johanna Fåglund

Man blir så glad över alla dina härliga bilder :) Jag gillar skarpt din blick :) Vilken dag som helst är månen fullt rund igen, då ska jag testa dina tider du gav mig 👍

Svar: Åh, så himla roligt att höra :D Tack! Hoppas på klart väder då, så du får testa :))
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: