Norge 18 Juli 2017 II

Här kommer fortsättningen på resan upp till våran första camping. Vi fortsatte den sista biten på Tindevegen och sen in på väg 55. Kan verkligen rekommendera att åka dessa vägar, så himla fint!! Det fanns ett ställe där vi gick en bit från bilen till ett stup med riktigt fin utsikt, men det går verkligen inte att få det på bild som det såg ut i verkligheten. Den sista biten till campingen fick vi köra på E6an och vid 21-tiden var vi framme, då hade vi åkt i över 15 timmar. Eftersom vi gör så många stopp på vägen känns det inte lika jobbigt som det låter :p 
 
Den första campingen där vi skulle stanna i två nätter hette Magalaupe Camping och ligger i Oppdal. Denna valde vi för att den låg ganska nära en vandring som vi skulle göra dagen efter. Våran stuga låg lite utanför själva campingområdet, lite för sig själv precis bredvid en fors. Var väldigt mysigt tycker jag även om stugan kanske inte var den bästa vi bott i, men den funkade. Vi gick en sväng längs med forsen på kvällen och det var ett häftigt ställe med stenväggarna på sidorna och vattnet som forsade. Sen var vi väldigt trötta och dagen efter hade vi en lång vandring framför oss (lite längre än vi räknat med, haha), men bilderna från det kommer i ett annat inlägg :)) 
 
Trodde det skulle vara mer folk i mitten av juli, men vi såg inte många människor alls på dom ställena vi stannade på. Här är i alla fall två personer som också hade stannat vid stupet och gick ner med sina motorcykelhjälmar på :p 
 
Sån himla fin utsikt, men det ser inte alls lika häftigt ut på bild som på riktigt ;o 
 
:o 
 
Här tog vi med filten ut och satte oss för att äta våran middag :)) 

En helt okej middagsutsikt :)) 
 
Med detta vattenfallet bakom oss :)) 
 
Våran lilla stuga. Verandan var typ större än hela stugan :p Synd bara att vi inte hann sitta där ute. Forsen ligger precis bakom träden där. 
 
Man skulle kunna tro att det låter väldigt jobbigt med detta precis utanför när man ska sova, men det gjorde det inte. Var rätt härligt att höra naturen precis utanför såhär. 
 

Alltid så fina bilder! 😍
Vad kul med en Norgetrip blir så sugen på att åka tillbaka! Ser fram emot de andra bilderna! :D

Svar: Tack så mycket! Samma här även om jag precis var där :P Man kan inte få nog av dessa landskap :D
Johanna Fåglund

Så otroligt vackert! Nu vill jag ju ännu mer åka till Norge ;) Får försöka ta mig i kragen nästa år ;)

Svar: Det borde du verkligen göra :D
Johanna Fåglund

Johanna

Norge är så fantastiskt vackert! :) Jättefina bilder! :)

Svar: Det är det verkligen! Tack så mycket :))
Johanna Fåglund

Så fint :D

Svar: Tack 😄
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: