I solnedgången

Nikon D800 // Nikon AF-S 16-35/4 G ED VR
 
Igår kväll fotade jag denna fina solnedgången ute på Amundön. Jag och Tobias tog en promenad på ön och satte oss sedan på en filt på klipporna och tittade på solnedgången. Det var väldigt mysigt, härligt när kvällarna inte är lika kalla längre. När solen gått ner och himlen började bli rosa gick vi till ett annat ställe, det brukar inte vara så mycket vågor just där, så det blir bra spegling i vattnet. Fotar man i en låg vinkel vid spegelblankt vatten får man med speglingen från himlen bättre, funkar i vattenpölar och så med :)) 

Så fina bilder

Svar: Tack så mycket :))
Johanna Fåglund

Dina bilder är bara så otroligt fina :D
kram

Svar: Åh, men tack! Vad snäll du är 😄
Johanna Fåglund

Så lite så :D sanning.
Vill med fota så fina bilder :D hehe

Svar: Det är bara att öva och fortsätta fota så går det :))
Johanna Fåglund

Vackert!!

Svar: Tack! :))
Johanna Fåglund

Annie

Sjukt fina bilder! En fråga: Tycker du att Nikon eller Canon tar bäst bilder? Ska köpa en ny kamera och vill ha en som kan fota snabba rörelser! Kram <3

Svar: Tack så mycket! Det går inte att säga vilket märke som tar bäst bilder, det går att ta lika bra med båda. Du behöver ha en kamera där du kan ställa in inställningar själv, så du kan ha tillräckligt kort slutartid för snabba rörelser. Du borde åka till en fotobutik och prata med dom där och testa dom olika märkena och se vilket du föredrar :))
Johanna Fåglund

Så mysigt och vackra bilder!! :D

Svar: Tack :D
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: