London by night

Nikon D800 // Nikon AF-S 16-35/4 G ED VR
Nu ikväll redigerade jag en till Londonbild som jag inte visat. Snart två månader sen jag var där, tiden går ju så fort, känns som att det var nyss jag var där ju :p 
 
Jag har inte fotat några nya bilder på ett tag nu, men det är ju så mörkt och regnigt när man väl har tid att fota. Gillar inte November, det är den tråkigaste fotomånaden, så det brukar inte bli så mycket bilder då. Fixade i alla fall tillbaka min header som har varit borta ett tag nu :)) 
Jag har hållit på att redigera en bild som jag lägger ner lite mer tid på som jag fotade i London som jag tänkt ha som en tavla, men jag känner mig inte riktigt klar med den än. Ska visa den när den är färdig :p Nu ska jag lägga mig och se på serie. Är lite efter, men har precis börjat se på Grey's Anatomy. Har någon av er sett den? Är bara på andra säsongen, så avslöja inget :p 

Erika

Bilden kommer bli en jättefin tavla tror jag! Oh Grey's är jättebra! Kollar nya säsongen som går nu på tvn men sett om tidigare säsonger ett par gånger haha!

Svar: Tack så mycket! Men det är inte denna jag tänkt ha som tavla, kanske var lite otydligt, men det är en annan bild som jag inte är klar med än som jag tänkt ha :)) Ja, den serien var faktiskt bra, vet inte varför jag inte kollat tidigare :p Har iaf massa nu att se på!
Johanna Fåglund

Så fin bild! London är så himla fint

Svar: Tack! Det är det verkligen :))
Johanna Fåglund

Jättefin bild!
Jag älskar Grey's Anatomy! Har sett tio säsonger hittills hehe. Så bra!

Svar: Tack! Då ligger du lite före mig haha ;p Men nu är jag på tredje säsongen.
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: