2015 i bilder

Som varje år sen jag började fota har jag gjort en sammanfattning med bilder från året som gått. Nu kommer mitt 2015! (långt inlägg :p)
I början av året köpte Tobias en ny kamera och vi åkte till Nordens Ark för att inviga den. Stormen Egon drog in och jag åkte till havet två gånger för att fota (andra gången var lite bättre då solen var framme). I slutet av Januari kom det även massa snö! :D 
 
Blev inte jättemycket fotande i Februari. Våren kom tidigt och jag fotade vårbilder redan den 9de (men sen kom det ännu mer snö). Sandra fick sin lilla Joel och jag fick träffa honom för första gången :)) 
 
I mars fotade jag vårbilder och det första fenomenet för året, solförmörkelsen! En väldigt smal bananmåne kom med på bild också. Jag och Tobias var ute vid havet och fotade stjärnor :)) 
 
April var en rolig månad. Det började med att jag och Lisa åkte till London en helg för att gå på McBusted-konsert, hur bra som helst!! :D Vi hann med massa under dom dagarna vi var där. Jag fick även fotat norrsken två kvällar i rad, vilket var riktigt kul! Det var så mycket att jag kunde fota det från min balkong i södra Göteborg! Den bilden tyckte GP om och har använt den två gånger sen dess :)) 
 
I maj blev det en bebisfotografering med Joel, jag var på Liseberg och på fina vårpromenader. Jag cyklade ut med pappa och Elton till havet en dag också :)) 
 
Juni måste ha varit den bästa månaden för mig eftesom jag äntligen fick träffa McFly/McBusted!! :D (efter 10 års längtan). Sååå himla glad var jag! Sen var dom lika bra som alltid när dom spelade på Ullevi som förband till One Direction (som också var väldigt bra, men inte i närheten av McBusted). 
 
I Juli var jag på Nordens Ark igen (och jag har kommit på att jag inte visat så många bilder från den gången, så det kanske kommer några fler snart någon gång). Jag och Tobias passade Elton en vecka när mamma och pappa var bortresta och han fick följa med hem till Tobias föräldrar ute på landet :)) 
Vi såg en fin solnedgång en rätt så kall kväll, såg lite nattlysande moln och så färgade jag mitt hår väldigt ljust. 
 
I början av Augusti åkte jag och Elton med Sandra, Michael och Joel till Hönö en härlig dag. En annan härlig dag var när jag och Tobias tog bilen och bara körde kustvägen söder ut. Vi hamnade till slut på Tylösand och sedan en sväng in till Ullared innan vi körde hem. 
Jag fotade meteorregnet vid två tillfällen, fick sett många, men inte så många som ville fasta på bild. Och vi var ute på Amundön en fin kväll :)) 
 
I September fick jag fotat mina enda blixtbilder för i år och dagen efter det åkte jag med familjen till Grekland, så hösten började lite senare för mig (har inte lagt upp alla bilder härifrån heller, det kommer också mer bilder från denna resan någon dag). 
Jag gick upp tidigt en morgon och åkte ut till havet för att fota superblodmånen! Riktigt häftigt var det :D 
 
Oktober började med att åka till Källsjö med familjen, vi brukar hyra en stuga där någon gång om året, jättemysigt. Det var dagar med härligt höstväder, så det blev en del promenader och ännu en fin, rosa solnedgång. 
Över Halloweenhelgen åkte jag och Tobias till London, var jättefint i parkerna med alla höstfärger. Några halloweensminkningar fick jag gjort också :)) 
 
Första November var vi fortfarande kvar i London, vi åkte hem den 2a. Fotade inte så jättemycket denna månaden. Blev väldigt kallt några dagar och det blev helt vitt av frost ute! Då fick det bli en promenad med Elton och Tobias i Änggårdsbergen där jag tog några av mina favoritbilder från i år på Elton. 
 
I December blev det en cykeltur med Elton till havet där vi tittade på en väldigt fin solnedgång. Jag fotade en söt liten Tomte-Joel och vi köpte våran fina julgran. Mitt hår blev även mörkare och lila som jag nu har börjat vänja mig vid :p 
Sen avslutades året med att fota fyrverkerierna hemma hos Sandra :)) 
 
Jag tycker att det har varit ett bra år, men jag har haft bättre fotoår än detta. Hoppas att 2016 blir bättre :D 
Vilken månad tyckte ni mest om? :)) 

så kul att se! Tycker mycket om alla dina bilder, speciellt stjärnbilderna och de från London :) Hoppas vi kan ses och fota någon gång i år!

Svar: Tack Alma! Ja, det skulle vara roligt :))
Johanna Fåglund

Mars månad är min favorit men alla bilder är helt fantastiska!

Svar: Tack så mycket! :))
Johanna Fåglund

Så sjukt glad för dig skull/lite avis på att du träffade killarna i McFly/McBusted!! :) härlig årssammanfattning :)

Svar: Hehe känns fortfarande helt galet att jag träffat dom :p
Johanna Fåglund

Vilka otroliga bilder du tar! Jag gillar bilderna från mars och april mest pga solförmörkelsen och norrskenet, så häftigt!

Svar: Åh, tack så mycket! :))
Johanna Fåglund

Alla bilder är superfina men tycker nog mest om mars och septembers bilder :)

Svar: Tack så mycket! :D
Johanna Fåglund

Underbart år du har haft och underbara bilder. Jag kan inte välja favorit månad för jag tycker att alla dina bilder är så fina :D

Svar: Åh, tack så mycket! Vad snäll du är :D
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: