London 31 Oktober 2015 - By night

Nu har jag äntligen fått min nya dator och har börjat installera det jag behöver. Har hunnit testa att redigera lite också och det går mycket bättre än på min förra. Det jobbiga är bara att min externa hårddisk sätts i viloläge eller något efter typ en minut (tror det har med windows 10 att göra, då det hände på min förra dator också efter att jag bytte till det). Så om någon vet hur man stänger av det får ni gärna skriva det :p 
 
Jag redigerade i alla fall dom sista bilderna från andra dagen i London. Förra inlägget avslutade jag ju efter att vi gått i parkerna. Nu var vi på väg mot Big Ben och London Eye. Det var hur mycket folk som helst där! Vi började med att gå över bron och fotade lite, sen gick vi mot London Eye, men det var så mycket folk att man knappt kunde ta sig förbi nästan. Det var ju halloween, så många var utklädda och dom hade olika firanden där borta. 
Vi gick tillbaka igen, under bron och på andra sidan längs vattnet en bit och satte oss på en bänk med utsikt över vattnet och Big Ben. Det var så fint när det började skymma. Planerade lite hur vi skulle göra, för vi började bli lite hungriga och jag ville verkligen fota Tower Bridge när det var mörkt. Har ju skrivit tidigare att jag gjort tre ganska så misslyckade försök (ena gången fick vi inte fota för en vakt, andra stannade inte tunnelbanan på stationen och tredje hade dom stängt av vägen som vi skulle gå för att komma dit). 
Så vi åkte till Tower Hill och gick ner till bron och denna gången fick jag faktiskt fotat den riktigt! :D Fjärde gången gillt :p 
Sedan började vi leta efter något ställe att äta på och vi hittade en mysig liten hamn inne bland husen där det fanns en del restauranger. Efter maten bestämde vi oss för att gå tillbaka till hotellet, det låg inte såå långt därifrån. Tog kanske 25-30 minuter eller något så var vi framme. Härligt att lägga sig i sängen efter en lång, men bra dag i London som både började och avslutades vid Tower Bridge :)) 
 
Fotade med lång slutartid. Hade köpt ett ministativ precis innan resan som klarar tyngden på min kamera. Väldigt bra att ha :))
 
Här står jag och fotar bilden ovanför. 
 
Efter att vi hade suttit där på bänken ett tag började det komma fram fina färger på himlen. 
 
Vet inte riktigt hur dom tänkte med färgerna på London Eye här. Såg lite konstigt ut :p Dom borde ju gjort den helt orange eftersom det var Halloween. 
 
Och bilden som jag velat fota sen 2009 då jag gjorde mitt första försök :p Fast vet inte om jag blev så jättenöjd ändå. Ångrar att jag inte tog fler bilder än jag gjorde :p 
 
Nikon D800 / Nikon AF 50/1.4G / Nikon AF-S 16-35/4 G ED VR

Wow vilka bilder. Duktig du är :)

Svar: Tack så mycket :D
Johanna Fåglund

Magiska bilder.

Svar: Åh, tack :))
Johanna Fåglund

Så fina bilder :D

Svar: Tack! :))
Johanna Fåglund

oj hjälp vilken färg på himlen på bilderna. Där fick du till det, så fint <3

Svar: Tack! :D
Johanna Fåglund

älskar bilden på Westminster Palace i skymningen!! och den på dig när du fotar, så fint ljus! :))

Svar: Tack så mycket! :D
Johanna Fåglund

Åhh så fina bilder!

Svar: Tack!! :D
Johanna Fåglund

Så fina bilder. London är så sjukt vackert på kvällen/natten. :D

Svar: Tack! Jaa, verkligen :))
Johanna Fåglund

Åh vad fina bilder! Nu är jag taggad på att åka dit på torsdag hihi! :D

Svar: Tack!! Åh, vad kul :D
Johanna Fåglund

Underbara bilder som vanligt! Älskar hur de första bilderna är så ljusa, magiskt ljus! Och så galet skarpa och snygga! Hur gör du när du laddar upp dom, mina blir väldigt oskarpa på min blogg, laddar du upp i fullstorlek eller?

Svar: Tack så mycket! :D Mina bilder på bloggen är 875px breda, så jag förminskar bilderna till den storleken i Photoshop och lägger på lite extra skärpa och sparar dom sen för webben. Då blir dom både skarpare och rätt färger när man lägger upp dom :))
Johanna Fåglund

Åh älskar natt bilderna :-)

Svar: Tack så mycket :))
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: