McBusted <3

Det blev väldigt spontant att jag och Lisa åkte till Köpenhamn i tisdags. På vägen hem från Stockholm i söndags ringde jag till henne och frågade om hon ville gå på konserten i Köpenhamn och det ville hon :)) När jag kom hem senare köpte vi våra biljetter. Ville verkligen se McBusted som bara en vecka innan hade skrivit att dom skulle vara förband på konserterna i Danmark. Som många nog redan vet så är McFly mitt favoritband (sen 9år tillbaka) och Busted lyssnade jag mycket på också då när jag började lyssna på McFly. Sen ville jag såklart se One Direction en gång till för dom var väldigt bra! 
Så vid halv ett i tisdags började jag och Lisa köra ner till Köpenhamn, tog färjan över vid Helsingborg/Helsingör. Tycker inte om att köra i Danmark, inte alls lika bra skyltat och så som i Sverige, men det gick bra. Väl i Köpenhamn tog det inte så lång tid att hitta en parkering som var hyffsat nära arenan (fick gå ca 10 min). 
Vi kom in i arenan vid kanske 17.30-tiden och fick vänta i ungefär 1,5h innan McBusted skulle börja. Men till slut kom dom in på scenen och dom var verkligen hur bra som helst!!! Man kan inte göra något annat än att älska dom, så roliga, galna och duktiga så det är inte sant! 
Platserna vi hade var bra, men vi hade några sladdar till en högtalare hängandes framför oss, som störde lite. Vi bytte platser till några andra som var bättre efter McBusted hade spelat, synd att vi inte gjorde det innan, men då visste vi ju inte om dom skulle vara lediga. 
McFly och Busted har bara slagits ihop för en turné som dom haft i våras (vad jag vet), så jag trodde aldrig att jag skulle få se dom tillsammans, men så fick jag det ändå nu helt plötsligt :D Även om det inte var så lång tid dom spelade, så blev jag väldigt glad. Sen att få se både McFly och One Direction på samma kväll var riktigt kul! Det är nästan bara dom jag har lyssnat på under det senaste året :p Men nu får det vara dags för "Album 6" :)) 
 
Här är några av bilderna som jag tog. Hade med både G15 och G9an som jag och Lisa delade på. Hade var sitt minneskort och bytte kamera då och då. Så jag fotade med G15 och spelade in med G9 eftersom det blir bättre ljud med den. 
Danny och Matt 
 
Tom, Harry och James 
 
Gillar denna bilden mest :p
 
Dougie, Tom och Harry. Älskar Dougies rosa bas och Toms lika rosa skor!
 
Danny, Dougie och Matt 
 
Tom och Harry 
 
Så går dom ut :( 
 
Avslutar med en bild på storbilden på Danny, Dougie och en liten Harry där bak :p 
Canon Powershot G15
 
 
Och en video som jag spelade in med G9an. Inte jättebra bild, men ljudet är iaf bättre med den kameran :)) 

Kul med spontana resor :D
Glad midsommar!

Svar: Ja, verkligen! :)) Detsamma!
Johanna Fåglund

åh så himla roligt!! vill också!

Svar: Jaa, det var så himla bra!! Kommer lägga upp fler videos nån dag :))
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: