Mitt i natten

Inatt hörde jag att det började åska, så jag ställde upp kameran i mitt fönster. Det blixtrade rätt mycket, men dom var bakom husen, så jag tog med kameran och stativet och gick ut istället. Gick till en liten äng och där kunde man se mycket bättre. Dom flesta i början var bakom moln, men några stycken fick jag med på bild iaf :))
Dom sista lät ju inte lite högt, var nästan så att det blev läskigt när det lät så mycket. Var jätterädd för åskan när jag var liten, men som tur är försvann det :p Jag hann också in innan regnet kom, så det var ju bra. 
 
En hare gjorde mig sällskap medan jag satt där. Syns längst ner i mitten :))
 

Fräckt ;D

Svar: Tack! :))
Johanna Fåglund

snyggt! älskar första :D

Svar: Tack så mycket :))
Johanna Fåglund

Coolt! Jag har tänkt många gånger att jag ska försöka mig på att fånga blixten. Får nog försöka passa på nästa gång ett åskväder drar förbi.

Svar: Tack :)) Ja, gör det!
Johanna Fåglund

Amanda

Hejhej!
Jag har följt din blogg länge och blir alltid lika imponerad av dina bilder! Jag själv älskar att fota men har så himla dålig koll på vilket objektiv som passar till vilken kamera osv. Så jag tänkte fråga dig om du kunde ge nått tips om nått riktigt bra vidvinkelobjektiv som du tror kan gå bra ihop med min Nikon D300? Kram!

Svar: Hej! Åh, vad kul. Tack så mycket :)) Jag har inte testat så många olika vidvinklar och vet inte vilken brännvidd du tänkt dig eller prisklass, men jag är väldigt nöjd med det jag har (Nikon AF 16-35mm 4.0G ED VR AF-S). Jag tycker att du ska åka till någon fotobutik och testa olika objektiv och se vilket du gillar mest :))
Johanna Fåglund

Häftiga bilder :)

Svar: Tack! :))
Johanna Fåglund

Grymt snygga bilder! :)

Svar: Tack så mycket :))
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: