Nordens Ark

Nu har jag fixat dom första bilderna från när vi var på Nordens Ark i söndags. I entren när vi kom dit sa hon att det skulle vara tigermatning om 10 minuter, så vi skyndade oss dit för att kolla på det. Efteråt gick vi tillbaka till den andra tigerinhägnaden. Dom har tre stycken små tigerungar där, jättesöta! Där inne låg tigermamman också och åt lite.
Fotade en stund och sen gick vi vidare i parken. Kommer dela upp bilderna i flera inlägg eftersom det är så många. Men här är tigerbilderna iaf (kommer upp ännu fler tigerbilder en annan gång).
 
En väldigt beskuren bild, men var tvungen att visa denna :P Haha minen! 
 

Nikon D800 med Nikon 70-300G VR

åh va fina bilder :D

Häftiga bilder! :D
Jag var där med min konfirmationsgrupp förra onsdagen. Vi hade läger och bodde en bit bort, så en kväll meddelande ledarna att vi skulle på med varma kläder och in i en buss. Det visade sig vara en nattvandring (med guide då såklart) på Nordens ark helt själva i parken. Det var riktigt häftigt att få se djuren på nära håll när det var lite mer aktiva än på dagen. Man fick ju också möjligheten att komma närmare än vanligt eftersom guiden ledde oss till ställen där bara personal fick vara. Vi satt ca 1 meter ifrån vargarna när de kom fram och nosade vid staketet, häftig känsla. Och ja, visst var tigerungarna supersöta. :') Tyvärr hade jag bara mitt 50mm med mig så jag fick bara bilder på håll. Skulle verkligen vilja komma dit igen! ;) Vill du får du gärna kika in på min blogg de närmsta dagarna när jag lägger upp bilden från Nordens ark. :'')

Fina bilder & otroligt söt tigerunge !

Svar: Tack! :)) Jaa!
Johanna Fåglund

Fantastiske billeder! Er især helt vild med billede 3+4. Elsker den dejlige dybde, den lækre bokeh og skarpheden i billedet. At den lille tigerkilling er fantastisk kær gør det ikke dårligere! :_) Stor ros herfra!

Coola bilder. Tror jag måste ta mig på zoo snart! :)

åhh vilka sötisar!!


Kolla gärna in min blogg där jag skriver om förberedelserna inför min flytt till Kalifornien. 9 augusti smäller det! :D

Vilka fantastiska bilder!

Svar: Tack :))
Johanna Fåglund

Åh, vad härligt att få se tigerungarna! När jag var där sist hade de inte kommit än, men så gulliga de var!

Men de är ju för söta! Ungarna alltså... rått kött är sådär sött :)

Svar: Hehe jaa :P
Johanna Fåglund

Superhäftiga bilder och uuursöta tigerbebisar ju!

Så himla fina bilder. Jag bor bara ett par km från Nordens Ark :-) Tänkte åka dit i helgen och se på tigerungarna :-D Såå söta ju.

Svar: Tack! :)) Gör det!
Johanna Fåglund

åh tigrar är verkligen så vackra! Fina bilder du har tagit :-)

Svar: Ja, det är dom :)) Tack!
Johanna Fåglund

Jätte fina bilder :D

Svar: Tack :))
Johanna Fåglund

Hittade precis in på din blogg. Fastnade helt och kan inte sluta titta på dina vackra foton. Verkligen inspirerande! Ville bara säga det. :)
Ha en bra dag!

Åh så fina bilder! Tigrar är verkligen vackra djur!

Svar: Tack! :)) Ja, verkligen!
Johanna Fåglund

Härliga bilder :)

Svar: Tack :))
Johanna Fåglund

Näst sista och sista bilden var sjukt grym :) Skarp o fin, bäbisarna gillade jag inte så mkt pga att jag tyckte de var lite oskarp.

Svar: Tack! Ja, det är synd att dom blev lite oskarpa (vet inte varför dom blev det), men jag har fler, skarpare bilder på dom :))
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: