31 Maj 2012

Har varit lite seg med bilderna från Norge, men nu är jag klar med bilderna från sista dagen.
Denna dagen var det dags att åka hem. Vi gick upp tidigt på morgonen och packade in våra grejer i bilen och runt 7 åkte vi. Vägen söder ut ur Geiranger var fortfarande avstängd och det var samma med vårat nästa alternativ som var Trollstigen. Väldigt tråkigt för det hade vart kul att åka Trollstigen. Det blev iaf en omväg på ca 1,5h. Vi hade bestämt oss för att ta den snabbaste vägen hem, inte åka runt massa som på vägen dit. Det var inte alls lika fint som på ditvägen, men vi stannde några gånger under dom första timmarna och fotade. Var väldigt fint med dimman och dom låga molnen. Hade lite blandat väder under hemresan, sol, moln, dimma, regn, hagel, snö och blixtar :P Efter ungefär 14 timmar var vi hemma i Göteborg igen. 
Var en jättebra resa! Rekommenderar verkligen att ta en bilresa runt bland bergen i Norge. Riktigt fint!
 
Har fotat alla bilderna med Tamron 10-24mm. Flera av dom är HDR-bilder.
 
Tog två bilder lite snabbt i våran lilla stuga innan vi åkte. 10 kvadratmeter stort :))
 
Var så fint med molnen så vi stannade och tog några bilder vid Ørnesvingen. Vi visste inte när våran färja skulle gå, så vi hade lite bråttom (hade tur och kom typ precis i tid till den sen).
 
Tobias gjorde en timelapse med sin kamera så han fotade lite med min medan jag körde. (Timelapsen kommer komma upp på bloggen)
 
Denna bilden har Tobias fotat.
 
Det här var sista bilden jag tog.
 
Detta var allt från Norgeresan. Hoppas ni gillade bilderna :))
 

Vilka vackra naturbilder! :)

amazing. More words ain't needed.

så vackert :)

Vackert!

Du tar riiktigt fina bilder, sluta aldrig med att fota å sen äre ju riktigt jävla fin i norge! :o

Vilka fantastiska landskapsbilder och vilket magiskt landskap!! Jag vill också till Norge och ännu mer när jag ser dina fantastiska bilder!! Superfint!!

mysiga bilder :D

Otroligt fina som alltid. Denna resan måste ha varit toppen! :D

Riktigt fina bilder, jag har bilat upp till Nordnorge när jag var 14 år men då hade jag givetvis inte fastnat för att fota. Men är sugen på en ny Norgeresa nu när jag sett dina & Tobias bilder.

Shit! Jag blir sjukt imponerad och inspirerad av dina bilder.
Riktigt vackra allihopa! :)

ÄLSKAR bilderna...!

Vilken inspiration :) Nu vill jag åka till Norge ännu mer :)

Jättefina bilder! :)

Ååh vad vackert det var där, och du tar verkligen jättefina bilder! :)

asså jag DÖR vad fina bilder!!! ÅH, mitt älskade norge. var för länge sen. (eller var på nyår men då är det så mörkt (mitt i vintern i narvik) så det går inte att varken se eller fota nåt. åh, jag MÅSTE åka till geiranger efter att ha sett dina bilder. åh jag bara dör i hela mig. :) vandra i norska fjäll måste vara det vackraste som finns!

hur kom det sig att du åkte dit? något speciellt med platsen, landet? :) är norsk själv så bara kul å veta om du också är det eller nått. :)

du är GRYM på att fota. vill också ha nån bra kamera å så!


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: