My Chemical Romance

Konserten i lördags var jättebra! Jag gick med Pernilla, min kusin Susanna och hennes kompis. Men några timmar innan märkte vi att dom hade flyttat den från Hovet till Annexet och där fanns det inga sittplatser. Läkaren hade sagt till mig tidigare i veckan att jag inte får få några slag i magen eller träna eller sånt för att hon tyckte att min mjälte kändes förstorad och om den är det kan den lätt gå sönder av slag och sånt. Jag kände inte för att riskera det, så vi ringde till Live Nation och dom sa att vi skulle prata med vakterna utanför och säga att vi behövde ha en plats på balkongen (där det inte skulle vara så många personer). Så vi gick och pratade med dom och han sa att han skulle erskortera in oss, så vi fick platser där :P Så vi kom in före hela kön :P Det var väldigt bra platser, inget sånt tryck som det var nere på golvet och jag fick en del ganska bra bilder :)) Dom blev lite brusiga för min G9 klarar inte av att ha ISO över 200 utan att det syns rätt mycket.. Men det gör inte så mycket :P
Andra gången jag ser MCR live och dom var mycket bättre nu :D Jag spelade in lite också som jag håller på att ladda upp på youtube som jag sen ska lägga upp här på bloggen. Fast först blir det lite bilder..
Första bilden på är förbandet. Kommer inte ihåg vad dom hette, men dom var inte speciellt bra :P Klicka på dom för att se dom större..













Grymt :)

Smuggla du med dig din Systemkamera in eller får man lov att ha med sig? Jag har aldrig lyckats få det klart för mig :P

bilderna var bra, men som du skrev, det blir kornigt när ISOn är över 200 eller vad det var, det syns lite, fast spelar inte så stor roll ;)

Gryyma bilder :D


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: