Test av ny design på bilddagboken

Jag (och typ 25st till) har tydligen blivit utvald till att testa den nya designen på bilddagboken. Lite kul att jag fick göra det :)) Så klickade jag uppe till höger för att få designen och shit vad rörigt allt blev helt plötsligt. Bilder precis överallt, samma bilder på vissa ställen också. Och vad hände med mina bevakare? Typ 300st försvann när jag bytte! ;o Helt knäppt. Man kommer säkert vänja sig vid designen efter ett tag. Den är ändå rätt bra, men lite för mycket bilder överallt.
Märkte nu att när jag ska kolla en kommentar står det "Sidan du söker är inte byggd än". Det var lite skumt också. Ingen av ikonerna funkar. Då kan jag ju inte testa designen och se vad jag tycker :P
Lite tråkigt med bevakarna bara ;/ Byter jag tillbaka till den gamla designen har jag mina 1907 igen..

Uppdatering:
Fick svar nu att räknaren var fel :)) Tur det :P Haha.. Har kollat runt lite på det som funkar, verkar rätt bra faktiskt, snyggare färger och så. Sen ser man bilderna större utan att klicka på HD.
Ett litet minus är att man inte har nån presentation kvar, utan bara bilder. Det är bra med bilder, men skulle vilja kunna skriva min kamerautrustning så folk slipper fråga om den hela tiden :P



Här ser ni den gamla designen överst och den nya under. Lite för mycket bilder på den nya va? Det är en rad till med bilder som inte syns också. Hade räckt med en eller två av raderna, så hade det blivit bättre :))
Uppdatering: Nu syns bara två rader istället för tre..

Alltså jag tycker gamla verkar bättre e__e

Betan känns väldigt rörig... jo.

Men jag tror man vänjer sej ;)

Hej,

jag behöver lite hjälp igen ^^



har du någonsin haft en Nikon D3000 ?

För att jag undrar om du vet vilken inställning man ska ha på kameran för att kunna ta på stjärnorna ? <3

Tror ´man vänjer sig rätt snabbt..

Men gud , dåligt.

Vill verkligen ha presentation eller hur det stavas! ^^

Men gud, färgerna :O Trodde först att hela hemsidan var markerad när jag såg det.. men, finns int emycket man kan göra, är ju trots allt dom som bestämmer.


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: