Aran Islands

 
Jag har varit lite dålig att lägga upp bilder här på bloggen, men jag har inte fotat på länge. Får hoppas det blir bättre med det nu när det blir vår (om det nu kan bli det någon gång). Det är ju i alla fall härligt att det är ljusare nu även om det fortfarande är kallt (fast det kanske är varmare nu? Jag har ju inte varit ute på några dagar :p) 
 
Jag har varit sjuk en del nu också. Blev förkyld för över två veckor sen och fick bihåleinflamation, så jag har inte kunnat andas med näsan riktigt sen dess, så himla irriterande. Och nu i tisdags kväll fick jag feber igen och har fortfarande inte blivit frisk. Igår låg jag i sängen hela dagen utan att kunna ta mig upp. Det var inte så kul, men idag kan jag iaf röra på mig i lägenheten. 
 
Denna bilden redigerade jag ihop idag. Har använt en bild som Tobias fotade på Irland förra året och blandat in lite av mina bilder. Vill ni se fler sånna här bilder lägger jag upp några gånger i veckan på instagram johannasdreamworld

Shooting the stars

 
Man önskar ju att man hade ett sånt här ställe att fota stjärnor på i närheten! Men har man inte det får man fixa ihop ett själv i photoshop. 
Det är Tobias som fotat bilden på molnen och berget i bakgrunden (det är även han på bilden) och jag har fotat resten av bilderna jag använt :)) 
 
Jag har massa redigeringar som jag inte visat här på bloggen. Vill ni se dom kan ni gå in på min instagram

Teneriffa 2018 - Anaga Mountains

Nu när vi haft en vilodag ville vi åka ut på en vandring igen. Denna gången blev det norrut till Anagabergen. Vi hade kollat upp en lagom lång vandring runt Roque Taborno, en bergstopp bredvid havet. Det är så häftigt med denna ön, ena dagen ligger vi på stranden bland ökenlandskap och nästa dag uppe bland regnskog och berg. 
Skriver mer om dagen under bilderna. 
 
När vi lämnade hotellet på morgonen fick vi se det här fina ljuset. Älskar sånt! 
 
Ett stopp på en utsiktsplats uppe i bergen. Härifrån kan man se Gran Canaria om vädret är fint. Nu kunde vi bara skymta det lite (dock inte på denna bilden). Det var jätteblåsigt och kallt och jag såg inte fram emot att gå en vandring i detta vädret.
 
Framme i den lilla byn Taborno där vandringen startade. Här blåste det typ ingenting och det kändes inte alls lika kallt, sån tur var. Vi hade till och med soligt en stund.
 
Såå fint!
 
Här är Roque Taborno som vi skulle gå runt
 
Tog en liten avstickare till en klippa som vi klättrade upp på
 
Typ 400 mil öppet hav. Rätt knäppt att tänka sig :p
 
Hur fina berg är det inte!?
 
På vägen tillbaka blev vädret lite sämre. Vi hamnade mitt i ett moln och det började ösregna och blåsa. Så knäppt hur fort det ändrar sig :p Sen blev det finare igen efter en kort stund.
 
 
På kvällen i Puerto de la Cruz där vi bodde var det blåsigt och höga vågor.
 
 
Detta var alla bilder från denna dagen, blev ganska många. Den här vandringen var väldigt kul för jag gillade verkligen det landskapet med alla gröna berg och havet bredvid. Längtar tillbaka!