:/

Nikon D800 / Tamron AF SP 90/2,8 Di VC USD Macro 1:1
 
Jag var verkligen inne på att åka till London och se McFly, men det kommer inte att bli av :/ För det första så var det inte någon som kunde åka med just då och för det andra tror jag inte att jag skulle få tag på några biljetter. Försökte igår när dom hade pre sale (innan jag visste att ingen kunde åka med), men det stod hela tiden att det inte fanns biljetter eller att många förökte köpa. Testade också idag bara för att se, även om jag inte skulle köpa, men det var samma sak och många skrev att det inte gick och att det var slutsålt på typ 2 minuter ;o 
Men det kommer fler tillfällen och förhoppningsvis på ett lite större ställe än denna gången, så inte biljetterna bara tar slut. 
 
För en vecka sen skrev jag ju att jag blev sjuk och jag har fortfarande inte blivit helt bra, min hals har bara blivit värre och det gör jätteont när jag pratar, hostar, äter och så. Sen har jag fått bihåleinflamation också. Jättekul.. Var på vårdcentralen imorse, men han tyckte att halsen såg bra ut tydligen och trodde att jag hade spänningshuvudvärk och inte bihåleinflamation först.. Får hoppas att det blir bättre snart iaf, inte kul att må dåligt en helg till nu.  
 
Detta blev ett väldigt negativt inlägg känner jag ;o Så jag tänkte avsluta med en roligare grej. Att min kurs nu är slut (praktiken) och jag är klar med både inlämningsuppgift och redovisning som jag varit orolig för i en månad nu. Har haft en jättebra praktikplats och det ska bli kul att komma tillbaka nästa år, men alla skoluppgifter jag behöver göra är inte lika roliga! Nu är det bara en kurs kvar innan sommarlov :D 

McFly :D

Nikon D800 / Nikon AF-S 70-300mm F4.5-5.6G IF-ED VR
En bild på Elton från förra månaden. Stackarn har blivit lite magsjuk nu, hoppas att han mår bättre snart igen! 
 
En lite bättre sak är att McFly är tillbaka igen efter typ 2 år som McBusted. Jag älskade såklart McBusted också, men McFly har alltid varit och kommer alltid vara det bästa :D Dom ska ha en liten turné till sommaren där dom spelar tre konseter i fyra olika städer. Det roliga är ju att alla tre konserterna är olika! Första kvällen kör dom Room on the 3rd floor + några av deras hits, andra kvällen blir det Wonderland och Motion in the ocean och den tredje kvällen spelar dom Radioactive och Above the noice. 
 
Jag måste bara gå på en av dom och jag hoppas verkligen att jag kan göra det! Det var inte lätt att bestämma mig för vilken kväll jag helst skulle vilja gå (jag vill ju såklart på alla, fast en får räcka), men det får nog bli andra kvällen med Wonderland och MITO just för att jag skulle vilja höra Transylvania live igen (ingen som undgått att Dougie är min favorit va? han sjunger ju mycket i den :p), sen Little Joanna, I wanna hold you och The Ballad of Paul K skulle vara kul att få höra live också.. eller ja, alla låtar skulle ju vara det :p 
 
Vilken kväll hade ni valt? :D 

Fler blåsippor

Nikon D800 / Tamron AF SP 90/2,8 Di VC USD Macro 1:1
 
Så nu har jag blivit sjuk igen ;o Var ju bara två veckor sen senast.. Mådde bra igår under praktiken och när jag kom hem och skrev en uppgift som jag skulle skicka in. Min hals kändes bara lite konstig först, men sen kom allting på en gång. La mig i sängen vid 18-tiden och kunde inte resa mig upp på resten av dagen, fick till och med ligga i sängen och äta middag ;o 
Idag har det varit bättre, men febern kom tillbaka under dagen.. Tur iaf att jag prickade in helgen denna gången också så jag inte missar praktiken! 

Blåsippan

Nikon D800 / Tamron AF SP 90/2,8 Di VC USD Macro 1:1
 
Äntligen har jag haft lite tid nu ikväll att krypa runt med kameran och fota vårbilder! Såå härligt var det :)) Hoppas att jag har lite mer tid till att fota nu när praktiken slutar nästa vecka. Sen är det ju bara en kurs kvar innan jag har ett långt sommarlov, så det är ju inte jättelänge kvar tills jag har massa tid att fota igen. 
Nu tänkte jag gå och lägga mig och se på ett avsnitt av någon serie innan jag ska sova. Är så trött! Började 6.30 idag och börjar 7.30 imorgon. Fördelen med det är ju iaf att jag slutar tidigt :p 

Fågeln

Nikon D800 / Tamron AF SP 90/2,8 Di VC USD Macro 1:1
 
Denna veckan när det ska bli fint väder måste jag förska hinna ut och fota vårbilder ;o Får kanske bli på torsdag eftersom jag slutar rätt sent dom andra dagarna. Iofs är solen uppe rätt länge nu, så kan ju hinna ändå. Måste iaf komma ut med kameran snart känner jag! 
Dom här bilderna ovanför fotade jag förra våren. 

Källsjö 15-17 april

Idag kom vi hem efter en mysig helg i Källsjö. Vädret har inte varit det bästa, regnat alla tre dagarna. Men igår var det uppehåll då och då, så man kunde ändå gå ut lite. Jag, mamma, Tobias och Elton gick ner till den stora stranden där Elton fick springa av sig. Vilken fart han har alltså! Försökte fota honom, men det var inte så lätt :p 
På kvällen efter att vi ätit middag såg jag att det hade slutat att regna och det gick att se himlen lite, så jag, Tobias och Elton gick ner till den lilla stranden för att fota solnedgången. Vi fick iaf se solen i några minuter innan den försvann. 
Blev inte många bilder denna helgen, det var synd, men här är några av dom i alla fall :)) 
 
Nikon D800 / Nikon AF-S 16-35/4 G ED VR / Nikon 50mm 1.4G 

Tre från Källsjö

Nikon D800 / Nikon AF-S 16-35/4 G ED VR
 
Här är tre bilder som jag fotade i Källsjö för två år sedan. Vi var där typ i mitten av april och hade verkligen hur bra väder som helst! (Det var 18 grader och man kunde gå i linne, fast kanske inte just när jag fotade dessa bilderna :p). Imorgon åker vi dit igen. Kommer nog inte ha lika tur med vädret, men det verkar som att vi kommer klara oss utan regn den mesta tiden iaf. Mamma, pappa och Elton är redan där nu, men jag, Tobias, Viktor och Tova ska åka imorgon och ska vara där över helgen.
Källsjö är ett mysigt litet ställe någon mil utanför Ullared där vi brukar hyra en stuga någon gång om året och har gjort det sen jag var liten. Vi kommer inte åka in till Ullared denna gången då vi hellre vill spendera tiden i Källsjö. Nu ska jag börja packa väskan och ladda kameran så det är klart att åka efter jag har kommit hem från praktiken :)) 
Kommer nog inte bli något inlägg här under helgen, men jag finns som vanligt på instagram (stargirlphoto). Hoppas att ni får en bra helg! 

Härlig vårdag

Nikon D800 / Tamron AF SP 90/2,8 Di VC USD Macro 1:1
 
Idag efter att jag hade slutat tog jag och mamma en promanad med Elton. Var jättehärligt väder ute och det är så fint nu med alla vitsippor på marken och träden som man ser är på väg att bli gröna :D Älskar våren! 
Har ni det lika vårigt där ni bor? :)) 

Ni <3

76 stycken svar har jag fått på min bloggundersökning som jag gjorde för ett tag sen! Så himla kul att så många tog sig tid till att svara! Tack! :D Jag tänkte att jag skulle göra en sammanfattning av detta nu. Alla svar har ju varit anonyma, så jag har ingen aning om vem det är som svarat vad eller vilka som ens har svarat. Har inte tagit med precis allt, det hade blivit rätt mycket och rörigt :p 
 
 
 
Det har varit såå kul att läsa alla era svar! Och hur fina saker skriver ni inte?! Att så många också fortsatt följa mig ända sen bilddagboken, några kanske till och med sen jag precis började fota 2008 (tror jag vet några iaf). Att ni hittat hit genom olika googlingar är också roligt, Nikon D800 hade någon sökt på och hittat hit och fotobloggar googlade någon annan på. 
Ska försöka bli bättre på att lägga upp fototips (som var ganska överlägset det ni ville se mer av :p), kom gärna med förslag så ska jag se om jag kan göra ett inlägg om det :)) 
 
Tack till alla er som svarade :D<3 

Sjuk

Nikon D800 / Tamron AF SP 90/2,8 Di VC USD Macro 1:1
 
Den här helgen blev ju inte riktigt som planerat. Idag skulle jag passa på att gå ut och fota lite vårbilder nu när det är fint väder och ikväll skulle jag ha tjejkväll med Sandra. Istället för detta ligger jag hemma och är sjuk med feber ;o Inte roligt alls.. Hoppas att jag mår bättre imorgon, så jag kanske kan komma ut en liten stund i alla fall.  
Så länge lägger jag upp en bild jag fotade förra våren, tycker att ljuset var ganska fint där :p 

Sötaste Elton

 
Saknar denna lilla nu! Blir inte att han är här lika ofta nu när jag har praktik. När jag har skola är jag inte iväg varje dag som nu, så han kan sova här mitt i veckan då. Men imorgon får jag träffa honom igen när jag ska till mamma och pappa för att äta middag, sen kanske han kan följa med mig hem efteråt :)) 
 
Här är ett kollage med några mobilbilder på Elton. Vilken tycker ni var sötast? Själv tycker jag nog den sista på tredje raden med snön eller första på andra när han testade min halsduk :p 

För ett år sedan

Att det redan gått ett år sen jag och Lisa åkte till London för att se McBusted ;o Vi åkte samma dag som konserten, så det är precis ett år sedan vi var på den och den var huuuuuur bra som helst! Tur att den finns på dvd, så man kan se den fler gånger. Har ibland på den bara för att lyssna för att dom är så himla bra live! 
Vi hade hela dagen efter konserten att gå runt i London och göra massa roliga saker. Hade inte varit där på fem år, så det var kul att komma dit igen (så hamnade jag där en gång till efter ett halvår igen :p). Vi hade verkligen perfekt vårväder med 17-18 grader! Denna resan hade inte kunnat bli bättre :D
Här kommer några av mina favoriter från resan.  
 
<3
 
Canon Powershot G15 
 
Denna bilden var det jag fotade på bilden ovanför :p 
 
Nikon D800 / Nikon AF-S 16-35/4 G ED VR / Nikon 50mm 1.4G 

När jag fotade solnedgången

Samsung Galaxy S6
 
Såhär såg det ut när jag fotade solnedgångsbilden som jag la upp för några dagar sen. Tycker om att fota kameran när jag fotar :p Ser så mysigt ut på något sätt. Tycker nog att denna bilden blev bättre som jag tog med mobilen än den som jag tog med kameran, haha.. 
 
Det har varit jätteroligt att se alla svar jag fått på min lilla undersökning jag la upp igår. 50 personer har tagit sig tid att svara än så länge! Jag har tänkt att göra en sammanfattning av den i ett inlägg, men det får nog bli om några dagar. Just nu har jag fullt upp med praktik och loggboksskrivande :p 

Bloggundersökning :))

 
Nu har jag nått 900 följare här på bloggen! Galet att så många tycker om och vill se mina bilder! Så nu tänkte jag köra en liten bloggundersökning, så jag får veta lite om er och vad ni tycker om bloggen. Såg på Almas blogg att hon hade gjort en sån här och tyckte att det skulle vara roligt att göra en egen :)) 
 
Har ni lust får ni gärna svara på frågorna. Ska gå att göra det här ovanför, funkar det inte så hittar ni den här

Disneyprinsessor - Jasmine

 
Några dagar sent, men här kommer sminkningen för mars i mitt disneyprinsesstema :p Jasmine från Aladdin (som var en av mina favoritfilmer när jag var liten) blev det denna gången. Gillar dom här färgerna tillsammans, synd bara att glittret inte syns så bra på bild ;o 
Tycker det är svårt med eyeliner på mina ögon. Det ser ut som att den är jättetunn på bilden länst ner, men när jag har öppna ögon ser man bara svart, vilket jag inte tycker om :p 
 
Det jag använt är:   
120-paletten (guld och turkos)
Make up store - Microshadow Smog // Cake eyliner black  // Eyelash Lola // Tri brow // Eye pencil black 
Nyx jumbo eye pencil Milk 
Rhinestones - Ebay (turkos) // Panduro (guld)
Guldglitter - Panduro  

Vilket aprilskämt

Nikon D800 / Nikon AF-S 16-35/4 G ED VR
 
Jag bestämde mig för att åka till Amundön med Elton och fota solnedgången nu ikväll. Solen var framme och det var jättefina moln som hade funkat väldigt bra till långa slutartider när jag var på väg dit. När jag var framme hade det precis dragit in tjocka moln vid horisonten som täckte solen och det var knappt några fina färger alls ;o Kände mig ganska lurad där! 
Då tycker jag att solnedgången jag fotade första april för fyra år sedan var mycket bättre. Kan visa en bild som jag tog då som jag fortfarande gillar rätt mycket. 
 
Nikon D80 / Tamron 10-24mm