Fråga på!

Jag tänkte ha ett sånt där frågestundsinlägg nu, kan vara lite kul. Så finns det något ni vill fråga så fråga på bara :)) Det behöver inte handla om foto, utan det kan vara om vad som helst som ni kanske undrar. Kommer svara på frågorna på söndag tänkte jag, ifall jag fått några då :p 
 
Och en gammal vårbild på mig som Tobias har fotat. Inte blivit några nya bilder på mig den senaste tiden, men tar aldrig bilder på mig själv längre pga mina dumma ögon som aldrig blir bra.

Erika

Vad har du för kamera?
Vad har du för objektiv och linser?
Vad har du för andra tillbehör till din kamera?
Har du några tips till nybörjare?
Vilken kamera ska man börja med?
Vad ska man tänka på?
Du är en förebild för mig, min dröm är att bli lika bra fotograf som du! :))

Favoritlåt av McFly?
Favoritserie?
Favoritfilm?

Har en fråga angående din design.
I inläggen har du bilderna enda ut i kanten och texten ligger lite längre åt vänster, lite nyfiken på hur du gjorde detta? :)

Johanna

Hur skaffade du copyright på dina bilder?

Kul med frågestund! Har du gått någon fotoutbildning eller är du självlärd? Min D800 kom idag, lyckan är stor och helgen är räddad.=D Hoppas du får en skön helg!

Kom ju på en till: Fotar du i RAW?

Elin

Tror du att du skulle kunna lägga upp lite mer redigeringstips?

Elin

Mycket foto-frågor här så jag tänkte fråga lite annat också:
Vad gör du på dagarna? (Jobb/skola/fotandet..)
Hur ser en "normal" dag ut för dig? (Tänk ett foto i timmen utmaningen?
Drömresemål?
Skulle du vilja ha fotograf som heltidsjobb?
Favoritdjur?

Hej! Jag undrar hur lång tid det tog för dig att göra din design. Vad du har för favoritfärg? Har du några syskon? Hur många i så fall? Om du fick önska dig 5 saker just nu, vad skulle du önska dig?

Jag har funderat lite på att köpa mig ett riktigt objektiv för makro och nu står jag och velar lite mellan Nikons egna 105mm eller Tamrons 90mm, dock har jag inte så bra erfarenheter av Tamron innan men om jag inte missminner mig har du det Tamron objektivet jag kollat på så jag tänkte mest fråga vad du tycker om det? Är det värt att köpa det från Tamron eller är det bättre att satsa på ett av Nikons egna objektiv? :)

Svar: Jag har faktiskt inte testat Nikons macroobjektiv, så det är svårt för mig att jämföra. Jag har iaf både den nya versionen av Tamrons 90mm macro och den gamla och tycker verkligen att dom är jättebra. Är du osäker så tycker jag att du ska åka in till någon fotobutik så du kan testa objektiven och se vilket du gillar bäst :))
Johanna Fåglund

Jag undrar om du alltid blir nöjd med dina bilder, och hur du försöker tänka kring om du inte blir det :) Typ om du bloggar dem ändå eller inte osv?

Hur fotar du bokeh när man tar av objektivet osv?

Svar: Vad menar du med tar av objektivet?
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: