By the waterfall

Idag har jag sminkat en tjej till hennes bröllop. Sminkade och fotade henne på hennes möhippa för några veckor sedan och nu ville hon att jag skulle sminka till bröllopet också. Väldigt roligt att hon ville det och det gick jättebra idag.  
När jag kom hem frågade jag Lisa om hon ville bli fotad för jag har velat fota porträtt vid vattenfallen väldigt länge nu, men det har inte blivit av. Så då fick jag sminka ännu mer och sedan åkte vi dit. Var inte alls så mycket vatten som det varit innan, men det funkade iaf. Det var väldigt svårt för både mig och Lisa. Halt överallt och jag kunde knappt se i sökaren eftersom jag hade ett mörkt filter på. Lisa blev genomblöt och skulle stå så stilla som möjligt för jag fotade med lite längre slutartider. Men det blev fina bilder iaf :)) 
 
Bara fixat en bild än så länge. Imorgon ska jag försöka hinna med lite fler Norgebilder. Har fått så många fina kommentarer på mitt senaste Norgeinlägg. Så himla kul! 
 
Nikon D800 med 50mm 1.4 
Vi körde på lite indian-inspirerat tema. Halsbandet har jag gjort själv också. 
Fast stör mig att jag råkade kapa foten ;o 
 

Fantastisk bild!

Svar: Tack! :D
Johanna Fåglund

otroligt härligt ljus, och jag älskar verkligen bakgrunden! (:

Svar: Tack! :))
Johanna Fåglund

Jättefin bild! :)

Svar: Tack :))
Johanna Fåglund

Så himla fina bildewr, har skälv en Eos 600D som jag försöker fota lite med men skulle behöva gå en kurs för att få så fina bilder som du

Svar: Tack! Jag har inte gått någon kurs, så det går att lära sig själv om man bara vill och lägger ner tid på det :))
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: