Bokedalen II

Som jag skrev igår var jag och Tobias i Bokedalen och gick en promenad. Var ganska kallt, men ändå härligt väder. Nästa gång ska vi inte gå fel som vi gjorde nu iaf, var inte helt säker på om vi skulle hitta tillbaka till bilen, men det var inte så svårt :P Tror att det finns lite andra bokskogar och fina ställen där också som vi missade. Två timmar var vi ute och gick och det blev en del bilder. Var lite kul med kontrasten mellan frosten i skuggan och alla färgglada löv i solen, så det blev lite varierande :)) 
 
Närbild på frost på ett löv
 
Vi hamnade i en mysig skog
 
Tobias i skogen :)) (han fotade med min D80 eftersom han inte hade med sin kamera till mig i helgen)
 
Tobias tog en bild på mig när jag fotade frosten :P
 
Sedan kom färgerna tillbaka..
 

Bokedalen

Jag och Tobias åkte till Bokedalen idag, ett naturreservat i Jonsered. Ingen av oss har varit där innan, men jag har velat åka dit ett tag nu så idag blev det av. Vi skulle gå naturstigen som den kallas, men gick lite fel. Det gjorde inte så mycket för det var fin väg där vi gick också, men vi får åka dit någon mer gång och gå rätt väg.
Har hunnit redigera en bild än så länge. Fotade några bilder till en panorama i slutet av promenaden, var väldigt fint med ljuset och allt :))
 
Panorama gjord på 3 bilder. Fotad med Nikon D800 och 50mm 1.4

Nageldesigner

Jag gjorde ett kollage med några av mina olika nageldesigner jag gjort. Alla är gjorda på mig själv på mina riktiga naglar.
Tycker det är väldigt kul att hålla på med sånt :))
 

Lisa

Igår fotade jag och Lisa lite porträtt. Det är ju så fint ute nu med alla färger! Fint väder hade vi också, riktigt härligt. Blev väldigt nöjd med bilderna :)) 
 

Från fönstret

Såg att det var väldigt fint utanför fönstret idag när solen gick ner. Hade gärna velat vara på något bättre ställe och fotat, men fönstret fick duga denna gången :P
 
Först var det jättegult och himlen glödde..
 
10 minuter senare blev det rött :))

- - - -

Redigerade en bild från när jag var ute med min D800 och fotade första gången :))
 
Använt Tamron 90mm 2.8 macro till denna bilden..

Vattenfall

Förra helgen var jag och Tobias ute och fotade ett vattenfall. Vi har varit där förut, men denna gången hittade vi en väg upp till toppen på fallet som vi inte hade sett innan. Det var kallt och regnigt och väldigt lerigt, så det var lite svårt att gå runt där, men några bilder blev det iaf. Har varit lite seg på att redigera dom :P
 
Det är härifrån allt vattnet kommer. Förväntade mig inte att det skulle se ut såhär för det är så mycket
vatten i fallet hela tiden :P
 
Ganska högt upp var vi..
 

Elliott och Aaron

För typ en vecka sedan fotade jag två söta bebisar, Elliott och Aaron. Elliott är min kusins barn och ni kanske kommer ihåg att jag fotade hans dop förra månaden.
Fotograferingen gick bra, blev lite bilder både med blixt och utan (bara den första bilden här under är med blixt). Tycker verkligen om att fota barn :)) Jag är ju ändå utbildad barnskötare (från gymnasiet) :P

 
Elliott på dom två första bilderna och Aaron på dom andra två. Ellerhur söta? :))
Jag gjorde också en ny kategori på bloggen för just barnfotograferingar och dop.

Docksminkning

I början på september gjorde jag en docksminkning på mig själv. Hade precis fått hem massa lösögonfransar (både över och underfransar) som jag köpt på ebay. Jag la aldrig upp någon bild på det, men tänkte att jag skulle göra det nu :P Vill göra någon ny sminkning, men har fått en ögoninfektion typ, så jag får se när jag kan sminka mig riktigt igen ;o
Kommer nog göra en ny docksminkning och ta lite bättre bilder någon gång..
 
Bilden är fotad med Samsung Galaxy S3..

6 Oktober

Har fortfarande en del bilder kvar från förra helgen att lägga upp. Jag och Tobias var ute och gick en stund på eftermiddagen samma dag som vi fotade dimman på morgonen. Gillar att vara ute där Tobias föräldrar bor, mycket mysigare än här i Göteborg :P
 
Det fanns fortfarande några lupiner. Trodde inte att dom fanns kvar så här sent på året.
 
Jag var nära på att trampa på denna kopparödlan ;o
 

Höstpromenad

Här är några bilder som jag fotade när jag var ute och gick med Lisa igår :))
 
Bilderna är fotade med 50mm 1.4 och Tamron 90mm 2.8 macro.

Hösthjärta

Idag var jag ute och gick en stund med Lisa i det härliga höstvädret och fotade lite. Har inte redigerat klart bilderna än, men här är en så länge.
Jag hittade ett hjärta bland löven på marken :))
 

 

Dimmig morgon

I lördags på morgonen åkte vi ut tidigt för att fota. Det var fint med dimma och massa dagg i gräset. Vi stannade vid en allé som jag tycker är väldigt fin, speciellt nu på hösten. Fanns åkrar runt omkring som vi gick ut på också.
 

Stjärnhimmel

Natten till lördagen åkte jag och Tobias ut för att fota lite stjärnor. Man får passa på när man är hos honom för här i Göteborg ser man knappt några. Det var kul att testa att fota stjärnor med min nya kamera. Månen lyste rätt starkt, men det gick bra ändå. Såg ett stjärnfall också denna natten :))
Har använt 50mm 1.4 till bilderna. 
 
Nästa gång vill jag ha vidvinkel och en natt då månen inte lyser upp så mycket :P
 
Ljuset på himlen är från Göteborg. Även om vi var ca 10 mil ifrån.
 
Gjorde en panorama för att få med hela Karlavagnen på bild. Tror det är två satelliter jag fick med också.
 
Och så blev det några nattporträtt också. Vid detta tillfället var det bra att månen lyste så starkt :P
 

Ett höstporträtt

Har haft en bra helg hemma hos Tobias. Varit ute en hel del i det härliga höstvädret och fotat massa.
Här nere är en bild som vi tog idag innan vi åkte hem. Jag ville ha några bilder på oss två för att ha i en ram som jag köpte förra helgen, så vi tog några snabba höstporträtt :))
 

Halsband

Fixade tre halsband igår som jag beställt från ebay. Var bara själva stenen man fick, så jag har satt i en sån liten ring och en kedja. Beställde dom i fredags och fick dom igår, så det gick snabbt :)) Väldigt fina var dom också, glittrar massa, speciellt den med flera färger i.
 
Hjärtat till vänster och stjärnan är ca 2cm och det turkosa hjärtat är 1cm (den är mer turkos på riktigt än på bilden).
 
Imorgon åker jag och Tobias hem till hans föräldrar, så jag kommer inte göra något inlägg här i helgen, men det kommer säkert upp något på Instagram. Stargirlphoto heter jag där :)) 

Expert

Igår när jag, Lisa och Viktor var på frölunda torg såg vi att expert skulle ha 80% på allting från och med idag. Jag hade sett några grejer där inne som jag ville ha, så jag och Lisa åkte dit idag på morgonen. Stod i kö ett tag och när dom öppnade sprang ju typ alla mot kameragrejerna. Dom sakerna är ju inlåsta i ett glasskåp så vi körde på taktik istället för att vara snabbast så vi frågade en i personalen om hjälp först. Fanns inget objektiv som passade min kamera, men en blixt till Tobias hittade jag. Köpte också en fotobok "Digital Fotografi", fotopapper och en fjärrutlösare till min D800.
 
Detta skulle ha gått på ca 2700kr, men jag fick betala 550kr. Bara fjärrutlösaren kostade 899kr innan rabatten (och 180kr efter). Så det var hur bra som helst :))
 
Denna bilden fotade jag i somras. Skulle vilja att det slutade regna och bli soligt någon gång så man kunde fota lite höstbilder :P