Grattis på mig :))

Idag fyller jag 23. Började dagen med massage som min älskling betalade som present till mig. Det behövdes :)) Får se vad som händer resten av dagen, kanske åka till Liseberg ikväll :P

Hjärta i sanden

Har inte fotat så mycket den senaste tiden, så det blir inte så mycket uppdatering på bloggen. Men förhoppningsvis kommer det bli lite mer snart :)) Redigerade om en väldigt gammal bild för några dagar sen. Fotade den 2008 när jag hade börjat fota lite mer än bara vardagsbilder och lärt mig inställningarna på kameran och så. Den är fortfarande en av mina favoritbilder jag har tagit :P
 
Fotad med Canon Powershot G9..

Sunset

Redigerade en bild som jag fotade i april.. Har inte fotat på ett tag nu, tycker att november inte är en så rolig månad för foto. Regnar bara hela tiden ;o
 
 
Såg precis att jag fått 100 likes på bloggen på Facebook. Det var roligt att se :))

Smycken på Stylad.se

Min bror har nyss startat en webshop där han säljer smycken, Stylad.se. Jag har även hjälpt till lite med design och fotat produktbilder. Så jag tänkte tipsa er om denna sida. Han har bland annat en del kamerarelaterade smycken som kameraringar och halsband. Riktigt fina. Och såklart mycket mer fint. Just nu finns det lite julerbjudanden också. Ni kan ju gå in och kolla och se om ni hittar något ni gillar :)) Klicka här för att komma till sidan.
 
Några bilder på vad som finns i webshopen..
Gillar dom kameraringarna till höger. Och den ringen på bilden till vänster (som inte syns så bra där, men det är en likadan ros som på armbandet) är jättefin också. Jag har den själv :))
 
Söta små benrangel :P Och två kamerahalsband. Jag köpte ett sånt svart för nåt år sedan, men det var dyrare än vad han säljer dom för. 
 
Det kommer komma en tävling här på bloggen i samarbete med Stylad.se någon gång snart också :))

Flygande fjärilar

Jag är sjuk och kan inte sova så jag redigerade ihop ett kollage från när jag fotade fjärilar i augusti. Gjorde massa försök att få dom på bild när dom flög, så jag tänkte att det skulle bli ett kollage med bara flygande fjärilar. Trodde först inte att jag skulle ha bilder så det räckte, men det hade jag :)) Fast fokusen är inte helt hundra på alla.
Kommer ihåg att det var en jättehärlig och varm dag. Cyklade till Hovås och hittade alla fjärilarna vid sidan
om cykelbanan. Saknar värmen...
 

Regnbåge

Jag fixade till en bild jag tog när vi var på väg upp till Geiranger i somras. Det började regna på kvällen och det dök upp en regnbåge. Vi hade egentligen inte tid att stanna mer för vi ville inte missa sista färjan, men vi gjorde det ändå och tog några bilder. Tråkigt nog var det en liten bondgård precis där som inte blev så bra på bilderna. Testade att redigera bort det störande i bilden och jag tycker att det blev bättre iaf :P
 
Såhär såg min förra redigering ut.
Klicka på bilden för att se den större

Nytt smink

I helgen köpte jag massa nytt smink på Make up store och idag testade jag att göra en sminkning med en del av det jag köpte. Sen tog jag lite självporträtt också :P
 
Använt mig utav:
Eyedust - Crystal
Eyedust - Amazonas
Microshadow - Brownie
Cybershadow - Frosted Shine
Gel Eyeliner Black
Long Lash Black Mascara
Tri Brow Color
Blush - Apricot Sorbet
Lippencil - Candy
 
Lite knäpp och suddig bild, men det fick bli så :P

Droppe

Kände för att lägga upp en gammal bild eftersom jag inte har några nya. Blev en vattenbild som jag fotade i maj 2009.
Använt Nikon D80 och Tamron 90mm 2.8 macro.

Svartvit


Vid havet

Igår tog jag och Tobias en lång promenad längs havet. Det har vart dåligt väder hela helgen, men blev soligt igår på dagen, så då passade vi på att gå ut och gå. Vi gick på vägen längs havet vid Hovås, väldigt mysig väg är det :)) Hade med oss kamerorna så det blev några bilder också.
 
Blåste massa så det var fina vågor :))
 
Tycker att solen går ner alldeles för tidigt nu ;o Vid 15.45 är denna bilden tagen.
 
Hittade några fina bryggor som vi gick ut på. Man höll typ på att blåsa bort där ute ;o
 
När vi gick tillbaka igen var det mörkt. Jag testade att fota lite bilder på vägen med hög iso. Funkar rätt bra faktikst med tanke på att det var helt kolsvart typ :P

4 år

Jag kom på att min D80 fyller 4 år idag :)) Så grattis på den!
Förra året la jag upp tre bilder från dom första månaderna med kameran och nu tänkte jag lägga upp en bild från varje år jag haft den. Inte lätt att välja ut bilder, har så många :P 
 
Första året. Denna bilden tog jag i slottsskogen. Svanen var galen och gjorde massa fina poser för mig :))
 
Andra året. En vinterkväll blev det massa dimma ute så jag tog kameran och gick ut. Gick upp mot min gamla skola där jag såg detta fina ljuset. (skolan är riven och här står det flera nybyggda hus nu och en ishall)
 
Tredje året. När jag skulle sova en natt på sommaren såg jag hur det blixtrade massa. Ställde kameran i fönstret och tog några bilder. En blixt fastnade på bild iaf :))
 
Fjärde året. Tagen i vintras. Hittade en liten fläck med frost på fönstret som jag inte kunde låta bli att fota :))

Norge

Det är snart ett halvår sen jag och Tobias var till Norge och fotade ;o Jag kollade igenom bilderna som jag inte har redigerat och hittade några stycken som jag ville fixa och lägga upp.
Dom här bilderna har jag tagit på vägen upp till Geiranger.
 
 

Imorse

Var jättefint med dimma imorse när vi var på väg till Ullared. Hade såklart inte kameran med mig, men tur att man har mobilen iaf så jag kunde ta några bilder..
 

Lila/Rosa

Äntligen har mina ögon blivit bättre efter över en månad lång ögoninfektion. Varit hos läkaren två gånger och fått olika ögondroppar. Inte helt bra än, men idag kände jag att jag kunde göra en sminkning iaf. Har velat göra en ny jättelänge, men inte kunnat. Blev lila och rosa från 120-paletten :))
Tyckte det var lite svårt att ta bra bilder på det, men dom här fick duga :P
 

Dimmig morgon II

För en månad sen var ju jag och Tobias ute och fotade i dimman tidigt på morgonen. Jag har lite fler bilder jag inte lagt upp än som jag tänkte visa nu.
 
Tobias står ute och fotar på åkern..
 
Samma allé som i förra inlägget, men här har solen gått upp. Blev en kvadratisk version av denna.
 

Lite nytt i bloggen

Har suttit med bloggen nu ikväll och fixat lite. Ändrade rubrikerna till inläggen, utseende på kommentarerna och där man skriver kommentaren. Gjorde också bakgrunden på bloggen lite ljusare grå. Tycker det blev bättre än innan iaf. Tidigare i veckan gjorde jag en bild för min kamerautrustning och bloglovin i menyn :)) Kommer nog fixa lite smågrejer till.
 
Får bli en bild också.
Denna bilden fotade jag i April 2011, men tror inte att jag har lagt upp den innan.
 

24 oktober

När jag fotade Lisa förra veckan tog jag också lite andra bilder medan vi gick. Var så fint med alla färger och ljuset den
dagen :)) Men nu börjar alla fina höstfärger försvinna och alla träd blir tomma. November brukar vara den tråkigaste
fotomånaden enligt mig :P
 
Lisa ville ta några bilder på mig också :P
 

Space

Igår testade jag att göra en rymddesign på mina naglar. Höll på med naglarna ganska länge och till slut blev jag nöjd. Fast det var nästan svårare att fota naglarna sen, såg inte lika bra ut på bilderna som på riktigt, men fick en bild som visar rätt bra hur det ser ut iaf.
 
Först målade jag en svart grund. Sedan har jag duttat på olika nagellack med en sminksvamp. Det vita har jag gjort med vanlig akrylfärg eftersom mitt vita nagellack inte funkade så bra. Sist la jag på två lager med ett glitternagellack som glittrar i olika färger.
Nagellacken jag använt är:
Isadora - Gothic black, Sweet Violet, Dazzling Acqua
Orly - Oh Cabana Boy, Shine on Crazy Diamond (glitter)
HM - Lady luck
Vit akrylfärg
Seche Vite överlack 
 
----------
Har fixat lite nya grejer i min meny också. Ny knapp för att komma till min kamerautrustning och bloglovin. Har också uppdaterat mitt kamerautrustningsinlägg med lite nya grejer och andra bilder..