RosaRandigt

Målade mina naglar ljusrosa igår. Hade ingenting att göra nu, så jag målade lite mörkare rosa ränder på :)) Blev rätt bra tycker jag :P Klippte massa tejpbitar och satte på naglarna, så det tog en liten stund..
Nu ska jag gå och tvätta mina penslar tills imorgon. Gjorde en 40-tals makeup idag, ögonbrynen var väl inte det snyggaste. "Måsvingar" kallas dom, inget som jag skulle vilja ha i vanliga fall, men annars är det en snygg makeup. Har inga bilder på den för jag glömde kameran och jag åkte inte hem med sminkningen :P Imorgon blir det 30-tal, får se om det kommer nån bild från det :))

Här är en bild på mina naglar iaf..

Tigerbild

Har varit med min älskling i helgen, har inte gjort så mycket mer. Vaknade i lördags och mådde dåligt, har haft lite feber och är väldigt förkyld ;o Jobbigt! Vi var på Frölunda torg en stund igår iaf, men köpte ingenting ;o Sedan låg vi bara inne och kollade på film och True Blood :P Gjorde vi typ hela dagen idag också. Jag har redan sett första och andra säsongen, men inte tredje. Kommer inte ihåg så mycket vad som händer, Tobias har inte sett det innan, så tänkte att det är lika bra att se om allt med honom :))

Har inte fotat nånting i helgen heller, så får bli en gammal bild från Borås Djurpark :P


Bröllops-makeup

Idag var det brud-makeup och vi skulle ha med oss egna modeller. Nathalie var snäll och satt modell åt mig :))
Man skulle ha planerat tema, var bröllopet skulle vara, när och sånt och ha en passande sminkning till det. Jag hade valt ett rockigt tema och gjorde en svart/silver/vit makeup. Blev väldigt nöjd med den och hade med en klänning som passade väldigt bra till temat. Vi skulle också göra håret, men inget avancerat :P Det var väldigt kul och det gick bra :D
Nästa gång ska jag typ ta med min reflexskärm, blir inte bra bilder på sminket när ljuset är så dåligt.. :P Men här är två st iaf :))


Inte riktigt klar än, men man ser sminket rätt bra på denna bilden..


Klar med klänningen på och allt :))

. . . . .

Har inte fotat på ett tag nu, så det får bli en gammal bild idag igen..

På lektionen idag hade vi Studio/TV. Vi skulle först göra en sminkning för TV på 45 minuter, sedan en galasminkning för en programledare på 15min och till sist en på 5min. Haha, shit vad stressigt det var, men roligt :P Man måste kunna göra en sminkning snabbt ifall den man ska sminka skulle vara sen och man inte har mycket tid på sig. Det var iaf kul, men tror inte att jag kommer sminka för TV nångång, det är roligare till fotograferingar. Fast man vet aldrig ;P
Har inte blivit några bilder här från utbildningen denna veckan. Vi hade 60-tal i måndags och 50-tal igår. Imorgon ska vi ha en hår-lektion för att förbereda oss till på fredag då vi ska göra en brud-makeup. Ska komma på en sminkning själva och ha med oss någon som ska sitta modell. Kommer bli kul :))
Efter lektionen träffade jag min älskling i stan. Gick runt lite i nordstan och satte oss sedan och åt glass :P Det var mysigt..


Bilder

Redigerade om två gamla bilder..


Snälla rösta på mig

Till er som har bdb (och ni som tänkt skaffa nu/snart) :P

Jag gick vidare i tävlingen där man skulle göra en bild som har med My Chemical Romance och göra.
Det var svårt att komma på vad man skulle göra för bild. Hade ju gärna velat ha en på dom och göra om, men har ju ingen själv och i reglerna stod det att om man lånar någon annans bild måste man ha tillåtelse och länk under. Så jag målade en egen bild istället på ett papper, tog kort på det och la in i datorn och fortsatte i Photoshop. Tog några dagar innan jag blev helt nöjd, men till slut blev jag faktiskt det och jag gick vidare till röstningen idag :D

Så det jag ville komma fram till var att det skulle vara jättesnällt om ni ville gå in och rösta på min bild (McFly heter jag där). Visar bilden här under..
Men kommer jag på plats 1-5 får jag biljetter till My Chemical Romance's konsert i Sthlm den 18 mars och skulle jag kommer 1a får jag också träffa dom!! ;o Så jag vill gärna vinna!
Klicka här för att komma till röstningen! (Tror att länken ska funka)


Snälla gå in och rösta på mig (McFly)bilddagboken.se

Slottsskogen

Igår var det fint väder, så jag och Tobias åkte till Slottsskogen och gick runt där en stund. Typ -10 grader var det! ;o Fast solen värmde lite, det var härligt.
Fanns inte jättemycket att fota, men några bilder blev det iaf :P


Vi fastnade lite vid frosten på bilrutan innan vi åkte :P


Pingvin :)) Svårt att fota när det är jättesmutsigt glas och solen som speglar sig :P






Sälarna var söta :))

Lalala...

Väntar på att Pernilla och Jessica ska komma hit.  Dom borde komma när som helst, men jag lägger upp en bild här så länge för det var ett tag sen jag gjorde det :P Jag och Tobias var ute och och gick i slottsskogen en stund förut och det blev lite bilder, men dom kommer kanske upp imorgon eller nåt :))
Klickade bara på något datum bland mina mappar, så fick det bli nån av dom bilderna från den dagen :P

Egen sminkning

Vi hade en uppgift till idag att komma på en egen sminkning vi skulle göra på lektionen.
Såhär såg den ut som jag gjorde på Susana.. Jag hade gjort orangea läppar till också.



Och såhär såg den ut som Susana gjorde på mig..


Vitt igen

Vad hände? ;o Snön och all is hade ju typ försvunnit och nu är det helt vitt ute igen! Jag som hade hoppats på att våren ville vara lite tidig i år, mina grannar har ju till och med snödroppar i trädgården. Fast tänkte ändå att det skulle komma mer snö för det är ju bara februari, men det är tråkigt. Det ska snöa imorgon också står det och sedan vara fint väder med sol några dagar. Det är ju ändå fint med snö, så hoppas jag kommer ut lite och fotar då :P
Ikväll ska jag åka till min älskling <3 Saknar honom så mycket! Det är bra att det bara tar typ 10 minuter med buss från honom till skolan imon :))


Bild från December 2010

Minnen

Haha jag och Pernilla sitter på msn och pratar och kollar igenom gamla festbilder och så. Har inte blivit så mycket sånt det senaste året typ, lite tråkigt faktiskt. Men vi har rätt kul åt bilderna :P Helt mobbade, tänkte visa några gamla bilder bara för att jag inte har något bättre för mig just nu :P


December 2006. När jag och Sandra fyllde 17


Valborg 2007. Jag och Pernilla badar :))


September 2007. På den tiden hade jag bara min mobilkamera :P


Pernilla ställer upp alla flaskor så fint :P


November 2007. Amanda tar kort på mig. Ja, jag hade rosa hår ;o


Mars 2008 på Flame


Jag, Sandra och Pernilla på Flame.. December 2008


Valborg 2010


Avslutar med denna bilden på mig och Pernilla :)) Också från Valborg

70-tal

Idag gjorde vi 70-tals sminkningar. Blev blått med glitter, typ lite discostil.
Det var Emilia som sminkade mig idag.


80-tals makeup

Idag hade vi 80-tal i skolan. Det är väldigt mycket färger och massa rouge. Tycker det är snyggt :P Iaf för fotograferingar och så..
Jag sminkade Susana idag. Valde att ta blå, rosa och gul ögonskugga och jag blev väldigt nöjd med resultatet. Har ingen jättebra bild på det för det är så dåligt ljus där inne och jag hade bråttom efter för pappa hämtade mig. Så jag behövde inte åka buss med min sminkning. Folk hade nog kollat på mig :P Haha.. Känns alltid så när man har blivit sminkad och ska hem :P
Jag tog några bilder på sminkningen när jag kom hem som Susana gjorde på mig. Blev fint tycker jag :))


Här är sminkningen jag gjorde. Inte speciellt bra bild. Såg mycket bättre ut på riktigt :P
Och här under är den hon gjorde på mig :))



Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag! Eller vad man säger..
Här kommer några bilder på hjärtan som jag har fotat.. Tyckte att det passade idag :P








6 månader <3

Idag är det den 13de februari och jag och min älskling har varit tillsammans i ett halvår! Fredagen den trettonde (10-08-13) blev våran dag :))


Älskar dig så mycket Tobias! <3

Lampor

Äntligen har pappa satt upp mina lampor som jag köpte för längesen :P Blev mycket bättre nu.
Snart kommer Camilla, Pernilla och hennes syster Jessica hit för att se på film eller spela, får se vad det blir, men det kommer bli kul :)) Var ett tag sen vi träffades nu..


Snöflinga

Idag har det snöat en del. Vill inte att det ska komma ny snö nu när den gamla typ försvunnit och all is snart är borta! ;o Men som tur var la det sig inte så mycket, man ser iaf marken ute :P Jag passade på att ta lite bilder på snöflingor, känns som att jag typ inte fotat nånting den senaste tiden, men det brukar bli så vid den här tråkiga årstiden. Gick ut i trädgården och fotade, det blåste en del och var kallt. Svårt att fota macro när det blåser, men en bild blev bra ändå :P
På lektionen idag gjorde vi 90-tal. Såg ungefär ut som en dagssminkning, men läpparna hade en brun läpplinje med ljus färg på läpparna. Såg inte klokt ut! Läpparna alltså, resten blev bra. Blev inga bilder på det.. Men på måndag blir det 80-tal. Det kommer bli roligt!


Håruppsättning

Två gånger på dom här 10 veckorna kommer vi har lektion där vi lär oss lite håruppsättningar och sånt. Idag var en av dom lektionerna och det var väldigt roligt. Vi skulle först locka håret med en plattång, sedan tupera och sätta upp det på något snyggt sätt. Skulle också göra minst en sorts fläta och sen sätta i någon detalj i håret. Jag har aldrig gjort något sånt här innan, så det var kul att testa :))


Den här uppsättningen gjorde jag på Åsa


Och den här gjorde Åsa på mig. Hon satte upp håret på sidan och gjorde en fläta på andra sidan


Bild på den snygga fiskbensflätan hon gjorde på mig :))

Kvälls-makeup

Idag gjorde vi kvälls-make up :)) Var väldigt svårt faktiskt och det gick inte speciellt bra för mig haha. Men jag vet vad som blev fel, så det gjorde inte så mycket. Sen var man lite stressad också eftersom vi inte hade så mycket tid på oss och det var rätt mycket som skulle göras (och att det var första gången :P). Men går säkert bättre imorgon. Det gick bättre för Emma som sminkade mig. Blev riktigt bra tycker jag :))
Visste inte vilken bild jag tyckte blev bäst, så fick bli två.. Med luggen fram eller inte? :P



Blommor







Dags-makeup

Idag gjorde vi en hel makeup. Innan har vi bara gjort delar, men nu är vi klara med det och kan börja göra hela ansikten. Idag blev det en dags-make up. Inte jättesvårt när man vet hur man ska göra, men det tar rätt lång tid :P Imorgon blir det kvälls-makeup, sen börjar vi med årtal som säkert kommer bli väldigt kul :))


Godnatt

Haft en mysig helg med min älskling :)) Som jag skrev igår var vi i stan och som vanligt kunde jag inte komma hem utan att ha köpt något :p Hittade ett par jeansshorts (letade efter ett par hela förra sommaren, men fanns inga jag ville ha, så var tvungen att köpa nu när jag hittade ett par jag gillade:P), köpte också örhängen (tröttnat på mina ringar som jag haft på mig i nästan två år) och en bh. Vi fotade aldrig någonting igår, men idag hade vi ingenting att göra och det var grått och tråkigt väder, så vi tog bilen till Botaniska och fotade i växthuset. Var inte så längesen vi var där, men det fick bli så ändå :P
Jag ska gå och lägga mig nu, så det kommer bilder imorgon. Redigerade två nu lite snabbt :P
Godnatt :))


- - - -

Usch vad det blåser ute ;o Har låtit som hela väggen ska blåsa in inatt. Jag och min älskling ville vara ute idag, men det är säkert jättekallt, så vi bestämde oss för att åka till stan istället :)) Har egentligen inte råd att köpa massa grejer, men jag kommer inte kunna låta bli om jag hittar något :P Brukar vara så..
Får se om vi åker och fotar någonstans lite senare. Vill verkligen fota, har inte gjort det så mycket den senaste tiden. Det är lite tråkigt. Fast det brukar bli så vid den här tiden på året när allt är grått och tråkigt ute.


Bild från i höstas nångång

Färger !


Smink

Idag på lektionen gjorde vi ögon. Var väldigt roligt, men ganska svårt ändå :P Fast jag tycker det blev bra för att vara första gången :)) Det är ju inte alls samma sak som när man står och sminkar sig själv hemma :P Haha..  Imorgon ska vi göra munnar och på fredag ögon igen, sedan kommer vi börja med hela ansikten. Det blir kul!
Har inga bilder på något jag har sminkat, men lägger upp två bilder på mig själv som jag tagit när jag kommit hem efter lektionen..


Denna bilden är från i måndags, då vi hade gjort en bas.


Det här är från idag. Ljuset gör att det inte ser så svart ut som det är på riktigt.

Nathalie II

När jag fotade Nathalie i söndags åkte vi till Askim en stund för att fortsätta fota lite. Blev inte så lång tid för hon frös rätt mycket och det förstår jag. Var ju jättekallt ;o Men bilderna blev bra iaf :))
Jag gillar mer att fota utomhus än inne med en enfärgad bakgrund. Tycker bilderna blir lite roligare ute, även om dom kan bli fina inne också, men nu är det så tråkigt väder hela tiden ;o