Bokeh

På natten till julafton var jag uppe och fotade lite vid granen :))






Testade med stjärnbokeh och hjärtbokeh också. Det får man genom att skära ut ett hjärta/stjärna i ett lite tjockare papper (jag använde baksidan på ett block) och håller framför linsen när man fotar.

TV

Jag har tänkt ett tag nu på att köpa en ny TV. Ville ha en större och bättre. Såg en på internet idag som verkade bra och var inte så dyr. Jag och pappa åkte till Netonnet där jag hade sett den och det fanns bara en kvar som jag köpte. Så det blev en julklapp till mig själv :)) En LG 47" LED-TV. Har fått upp den nu och jag gillar den väldigt mycket. Fast jag kan nog inte ha den på väggen eftersom man sätter in VGA-kabeln rakt in i tvn bakom, så den sticker ut en bit. Jag får ha den på bänken så länge iaf. Men jag är nöjd med mitt köp :D
Här är en bild på min förra TV och min nya.


Jag hittade ingen bra bild på min gamla tv, så fick bli en som jag tog när jag testade mina lampor :P


Min nya :)) Skulle bara vart lite högre bänk. Den är lite för låg för att man ska kunna ligga ner i sängen och kolla.

God Jul

God Jul :)) Hoppas ni får en bra julafton!



Var uppe lite inatt och fotade. Kom på att det var sista dagen jag kunde fota paketen under granen :P Hade bara tid att redigera två bilder lite snabbt. Fler kommer nog imorgon :))

Snö

I morse åkte jag och mamma till Ullared. Som vanligt var det jättefint på ditvägen och jag ville fota, men det var lite för mörkt att fota från bilen. Här i Göteorg är det ingen snö, men längre ner i halland var det en del. Den sista biten var det jättefint med massa vita träd överallt. Tänkte att vi skulle stanna på hemvägen så jag kunde fota lite, men såklart hade det blivit plusgrader under dom timmarna vi var inne på Gekås, så det höll på att smälta och den mesta snön hade ramlat ner från träden. Regnade gjorde det också. Tog några bilder från bilen och vi stannade på ett ställe vid en sjö, men det var inte alls lika fint som det var på morgonen. Inte första gången detta händer :P
Det var inte mycket folk inne på Gekås. Åkte detta datumet förra året också och det var lite folk då med. Så man kunde gå runt och kolla utan att behöva trängas med massa hela tiden :)) Är ganska trött nu efter att ha gått upp så tidigt och sen gått runt där några timmar. Nu ikväll var jag och mamma på Frölunda torg en stund också. Så ska nog snart lägga mig och kolla på min nya Simpsonsbox (säsong 20). Har snart alla dom boxarna, saknas bara säsong 14 nu :P



Galen solnedgång

Några fler bilder från den fina solnedgången i söndags :)) Den sista bilden är en HDR gjord på två handhållna bilder.





Inte okej

Jag vill bara göra det klart för er som kopierat mina bilder och lagt upp dom på weheartit att det inte är okej utan att fråga även om jag är länkad. Jag hittade 8 av mina bilder nyss och jag hade ingen aning om att mina bilder ens fanns där.
Jag vill inte ha mina bilder där eftersom det är många som tror att man bara kan kopiera bilder därifrån, använda och sen skriva att dom är från weheartit. Skulle jag vilja lägga upp bilder där kan jag fixa det själv.


Fick bli en bild också för att det inte ska se tomt ut..

Silhuett

Igår skulle jag och Tobias åka till Frölunda Torg. Men solen var så fin, så vi åkte och fotade lite innan :)) Tur det för det var en riktigt fin solnedgång!
Redigerade en bild lite snabbt, fler bilder kommer en annan gång :p Snart ska jag och min älskling se på någon film. Mysigt :))


Störande

Jag såg nyss när jag loggade in här att min bild var i sidomenyn eller vad man ska kalla det där dom tipsar om olika bloggar och inlägg. Men en sak var fel. Det var inte min blogg!!


Blev glad när jag såg detta, men inte när jag såg att det inte ens var min blogg ;o


Jag fotade denna bilden den fjärde advent 2009. Inlägget finns här!

Uppdatering: Nu är jag länkad under hennes bild iaf..

I Julgranen . . .




Färgglada naglar

Jag målade mina naglar förut. Kände för att ha nånting lite färgglatt :P Här ifrån fick jag inspiration för dom här naglarna :))


Sjuk

I förrgår på kvällen började jag må väldigt illa och jag kunde knappt sova nånting på natten. Jag vaknade tidigt igår på morgonen och mådde ännu sämre. Hela morgonen, dagen och kvällen låg jag i soffan och kunde knappt röra mig för att jag mådde så illa, hade jätteont i magen och feber. Både Viktor och Lisa hade fått vinterkräksjukan i fredags, men jag har inte spytt nånting även om det känts som att jag ska göra det hela tiden. Läste att man kunde ha vinterkräksjukan utan att spy, så jag måste ju antagligen vara smittad utav dom. Jättejobbigt är det!
Idag har jag mått lite bättre, kan iaf röra på mig. Hade inte ätit nånting sen i lördags så jag tog en yoghurt för lite mer än en timma sen och nu är det mycket värre igen ;o Inte kul alls... Vill att det ska försvinna nu!


Lägger upp en gammal bild idag från sommaren 2009 (oredigerad)

Julgran

Idag tog vi in och klädde granen som mamma och pappa köpte för några dagar sen. Vi brukar bara ha silver i den, men i år hade jag fått mamma att köpa några rosa/lila kulor också :)) Blev väldigt fint tycker jag!
Var lite dåligt ljus att fota i. Fick ha både rätt lång slutartid och högt ISO. Ska ta lite mer bilder en annan dag med stativet.




:))

Jag såg lite bilder som jag fotade för precis ett år sen. Väldigt stor skillnad på vädret då och nu ;o Förra året var det jättemycket snö och sol. Nu bara det regnar hela dagarna och blåser storm. Hade gärna haft det som förra året istället. Jag redigerade tre bilder som jag aldrig la upp från den dagen som jag tänkte visa nu. 

Såg nyss på Idolfinalen också, har aldrig följt idol som jag gjort i år. Spelade inte så stor roll för mig vem som vann eftersom min favorit redan var ute. Moa! :D Fast det är bara bra att hon får göra sin egna grej nu. Gillar hennes stil och den låten hon gjort är så bra :))




Ljus


- - - -

Ska åka till min älskling nu ikväll och sova där, fast måste åka hem tidigt imorgon för pappa ska ha bilen och Tobias ska till skolan. Jag vill fota, men det finns verkligen ingenting just nu. Det kan komma lite snö tycker jag och inte bara massa hagel och regn.
Redigerade en gammal IR-bild från 2010 eftersom jag inte har något nytt nu..


Vågor


En bild från när jag var i Grekland i Augusti som jag inte visat innan..

Smycken

Idag var jag och mamma på smyckesparty. Vi var där hos samma person för ungefär ett halvår sen också. Vi åkte först hem till mammas jobbarkompis och var där tills alla hade kommit innan vi skulle åka till hon som hade smyckespartyt. På vägen stannade vi i en affär som heter "Blommigt & Prickigt", en heminredningsaffär i vintage-stil. Fanns riktigt mycket fina saker där inne och jag fastnade för en hel del. :P Mamma köpte lite grejer där, bland annat en julklapp till mig och jag köpte en fin ring. Dit kommer jag åka igen när jag har flyttat! Tar 40-45 minuter att åka dit här ifrån, men det är det värt för affären finns ingen annan stans.
Sen åkte vi till smyckespartyt. Det var ganska liknande grejer som hon hade sist, så jag beställde bara ett armband och mamma ett halsband. Vi stannade bara en stund innan vi åkte hem igen.
Tog några bilder nyss på ringen och en berlock som jag fick på köpet. Fotade också ett halsband som jag köpte på julmarknaden på Frölunda Torg i helgen. :))




Ett glashjärta som jag köpte på Frölunda Torg. Fanns många fina i flera olika färger, men jag fastnade för detta gröna :))


Såhär ser ringen ut på också. Riktigt fin tycker jag :))

Rainbow Connection

Jag letade efter ett nagellack i flera olika affärer, men just det var slut på alla ställen jag kollade. I onsdags hittade Lisa det, så hon köpte det för mig :)) Det är O.P.I Muppet Collection, Rainbow Connection. Ett glitter med olika färger och olika storlekar på glitterkornen. Riktigt fint :D
Har använt mitt starfilter till bilden..

En solnedgång

Har inte blivit så mycket uppdaterande här nu, men jag har inte fotat mycket alls den senaste tiden och det har bara blåst och regnat massa. Fast igår var det faktiskt fint väder för en gångs skull. Jag och Tobias var ute med bilen och när vi var klara med det vi skulle göra hade vi lite tid kvar på oss tills det blev mörkt. Vi åkte till Askim lite snabbt för att fota lite. Vi såg solen när vi gick mot havet, men den hann försvinna innan vi ens kom fram ;o Det går väldigt fort nu på vintern :P Det blåste och var kallt, så vi stannade bara några minuter innan vi åkte hem.