Mysigt på landet

I fredags åkte jag till Tobias som bor en bit utanför Alingsås och skulle vara där hela helgen :)) Så på kvällen i lördags åkte vi ut för att fota lite. Först åkte vi till ett ställe vid någon sjö och gick runt där en stund och sen finns det några kvarnar en liten bit ifrån där han bor som vi åkte till efter :)) Tycker det är så fint ute på landet. Var så mysigt när vi var där vid kvarnen i solnedgången.. Fast jag borde haft mitt vidvinkel med mig istället för 18-135mm ;o
(Dom 3 HDR-bilderna är tagna för hand, det är inte det lättaste att ta flera bilder på exakt samma ställe och ändra inställningarna mellan varje bild, så om det ser konstigt ut nånstans är det därför :P)











sjukt fina bilder du tar! :)

Hej!

Jag vill börja med att säga att du tar sjukt fina bilder verkligen! :)

Jag har en fråga också, jag tycker din design var riktigt häftig och undrar om du gör gratis designer till andra. Alltså själva headern och sånt har jag redan gjort, men att sätta in allting på ett snyggt sätt tycker jag är super svårt och undrar om du kan hjälpa mig? :)

Kram!

Kvarnar är så vackra.

Svar: ÅÅh, okej typiskt :( Jag har varit inne där, men det jag vill veta finns inte där :(

Anonym

helt sjukt snygga bilder från Gräfsnäs, kul att se bilder från folk "utifrån" för dom ser det på ett annorlunda sätt än man själv. :)

söt ödla :D

Andra bilden av väderkvarnen är galet fin. :)

GUd va härliga bilder!

Hej jag såg att du redan hade kommenterat Fattyboms blogg ang filmen Vampyrer suger, jag undrar om du har laddat ner den eller sett den på interntet att du kan skriav den sidan till min mail adress`?

wow du tar verkligen vackra bilder:)

Jättefina bilder! :DD

Supersnyggt!


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: