Norge 2018 - 6 juli

 
Jag har tidigare sett bilder från Lovatnet och det ser ju så himla fint ut med sitt turkosgröna, ofta spegelblanka vatten, så när vi ändå var i närheten bestämde vi oss för att åka dit. Och det var verkligen lika fint, om inte ännu finare. Vi åkte längs hela vattnet fram till en glaciär som låg i slutet av dalen och sen tillbaka, med en del stopp längs vägen såklart. 
På kvällen åkte vi hem till min kompis Erika och hennes kille som bor hyfsat nära där vi hade våran camping. Det var ett riktigt fint ställe att bo på verkligen och vid 21-tiden gick vi ut på en minivandring och fick en utsikt över fjorden. 
 
Detta vattnet alltså! 
 
Vi såg inte mycket annat folk, men ute på denna piren mötte vi ett äldre par. Gubben frågade om han skulle ta en bild på oss, så det var ju snällt. Men det var precis så att vi kom med på ett litet hörn på bilderna, haha :p 
 
Mysig väg till glaciären. 
 
När vi åkte längst med vattnet körde vi både högt ovanför och nere i höjd med vattnet. Det var kul att få se det ur olika perspektiv :)) 
 
Hur mysigt ser inte dom ut att ha det liggandes i gräset med denna utsikten 
 
Blev grillade hamburgare till middag :))
 
Denna utsikten fick vi på våran lilla vandring på kvällen. 
 
Längtar verkligen tillbaka när jag går igenom alla bilderna nu! Får se hur det kommer bli i framtiden nu när vi kommer ha ett litet barn också :p Om någon av er har erfarenhet av att vandra med barn får ni gärna berätta lite om det :)) 

Har inte vandrat med barn själv men har sett många med bärsele och cyckelvagn ute i naturen, så så länge men känner sig trygg och bekväm så är det inga problem. Vi är ju på korta utflykter med våra små på förskolan i vagn :)

Svar: Så mysigt med små utflykter, det hoppas jag på att det blir en del av i sommar, men hade vart kul med något större också om det funkar bra :D
Johanna Fåglund

Anonym

Vad roligt att du uppdaterar igen med dina vackra bilder. Det går alldeles utmärkt att vandra med barn, bara lite mer planering och förberedelser. Sen får man vara lite mer flexibel än med bara vuxna men det brukar lösa sig. Lycka till!

Svar: Så roligt att höra att du tycker det! Ja, hoppas att det ska gå bra att vandra med våran lilla, hade vart så kul om det funkade bra :)) Tack!!
Johanna Fåglund

Så mycket vackert... jag blir mållös 🤗

Svar: Ja, det är helt galet hur fint det är där, speciellt när det inte är såå långt härifrån!
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: