2016 i bilder - Maj-Augusti

Det är ju så fint med alla rosa blommor i Maj. Det blev några vårpromenader i änggårdsbergen där jag fotade Elton bland vitsipporna och dom små kanadagåsungarna. I slutet på Maj gifte sig även Jennie och jag både fotade, sminkade och fixade hennes hår. 
 
I början av Juni åkte jag och Tobias till Norge, älskar verkligen att åka runt där, gå vandringar och fota. Vi gick Romsdalseggen där vi gick (!!) upp till ca 1000 meters höjd, det var riktigt jobbigt, men kul! Vi tog en cykeltur i Romsdal till Trollväggen och åkte en sväng till Åndalsnes där vi träffade Erika. Juni var också en väldigt jobbig månad då min mormor gick bort. 
I Juli åkte vi till Källsjö igen och denna gången stannade vi i en vecka. Den 9de Juli skulle mormor fyllt 85 år, vi brukade alltid fira henne och mamma tillsammans. Det blev ett litet kalas med några i släkten och vi skrev på ballonger som vi skickade upp till mormor. Tidigt samma morgon var jag ute och fotade en magisk dimma, det var verkligen såå fint och speciellt just för att det var mormors födelsedag. 
Det blev även lite andra bilder denna månaden. Jag och Lisa fotade porträtt i sommarvärmen (när jag fortfarande hade långt hår). I skogen hittade vi ett rådjur som stod perfekt i motljus. Jag och Tobias tog en dagstur ner till Skåne och besökte lite olika, fina ställen. 
Den 13de Augusti firade jag och Tobias 6 år tillsammans. Då bestämde vi (mest jag kanske :p) att vi skulle åka ut och tälta och se på meteorregnet som höll på just då. Vi åkte till Islandsberg som var ett riktigt fint ställe och det var hur mysigt som helst när vi slog upp tältet på en klippa vid havet och såg månen gå ner över vattnet. Det jobbiga var bara att när månen gått ner vid midnatt började det typ blåsa storm! Det gick inte att sova och det kändes som att tältet skulle gå sönder (vilket det också gjorde lite). Klockan 5 på morgonen när det blev ljust packade vi ihop och åkte hem. Det blev en riktigt jobbig natt :P 
Jag bestämde mig denna månaden att hoppa av min utbildning till förskollärare och börja en annan utbildning till florist istället, vilket jag inte ångrar över huvud taget. Nu är utbildningen nästan slut och jag vet inte riktigt vad som kommer hända nu.  

Alltså wow vilka fina bilder! Så himla vackra :D

Svar: Åh, tack så mycket! :))
Johanna Fåglund

Så sjukt fina bilder, vad duktig du är!

Svar: Tack så mycket :D
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: