2016 i bilder - Januari-April

Som jag har gjort varje år ända sedan jag började fota ska jag nu sammanfatta året som gått månad för månad. Det är så många bilder, så jag delar upp dom i tre olika inlägg som kommer upp dom närmsta dagarna. 
 
I Januari blev det vinter på riktigt med massa fin snö och minusgrader. Tobias fotade en bild på mig när jag blåste snö från händerna som kom att bli ett litet projekt för året, att fota sånna bilder från varje årstid. Bilden på mina skor är också ett sånt projekt (höstbilden hade jag fotat 2015). Jag började en utbildning till förskollärare som jag sen hoppade av efter sommaren. 
 
I Februari fotade jag inte jättemycket, hade fullt upp med skolan. Två kvällar var jag ute och fotade norrsken som blev rätt lyckat, även om månen lyste som en stor lampa. Jag fotade några sista bilder på mitt lila hår som jag sen färgade tillbaka till blont i mars. 
 
Jag fotade ett riktigt fint norrsken i Mars med Lisa, samtidigt höll månen på att gå ner och det såg verkligen magiskt ut! En kvällspromenad med Tobias och Elton på Amundön blev det också denna månaden. 
 
Våren kom i April. Vi åkte en helg till Källsjö med familjen, men det var inte jättebra väder, så jag fick passa på att fota medan det var uppehåll. 
 
Fortsättning kommer imorgon.. 

Jätte fina bilder.

Svar: Tack så mycket! 😁
Johanna Fåglund

Men waow... helt magiska foton!!!

Svar: Tack! :D
Johanna Fåglund

Jag bara älskar dina norrskensbilder :) Men lille Elton tar priset med solnedgången :) Så söt ;)

Svar: Tack så mycket! :D Haha jaa, visst är han!
Johanna Fåglund

Vilka fina bilder du tar! :)
Förresten vad använde du dig av för objektiv till blommorna i aprilbilderna? / Sara

Svar: Tack så mycket :)) Jag har använt mitt macro, Tamron 90mm 2.8 VR
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: