Tavla

 
Samtidigt som jag beställde min Hogwartstavla som jag ska ha i sovrummet blev det en tavla till vardagsrummet också, en i aluminium. Vi ville ha plexiglas egentligen, men solen lyser in just där under dagarna, så det hade mest blivit massa blänk i en sån. Det tog väldigt lång tid innan vi bestämde oss för någon bild, men till slut blev det denna som jag fotade i Norge förra sommaren från Romsdalseggen. Det som är roligt också är att man ser våran camping längst ner i bilden, vägen som vi cyklade dagen efter jag tog denna, samt platsen vi stod och såg vårat första norrsken. Egentligen hade vi tänkt oss en större tavla, men detta var den största storleken dom hade som panorama. När vi ändå skulle beställa massa annat och hade 50% fick det bli en lite mindre än vi tänkt :)) 
 
Tycker ni att bilden passar som tavla? Har tagit oss 2,5 år att komma överrens om en bild, haha.. Sen fick min lilla Waddles vara med på bild också, köpte honom i London för två år sedan. 

Vilken underbar bild! Tycker den passa fint som tavla :D

Svar: Tack så mycket :D
Johanna Fåglund

Så himla fint alltså! Får man fråga var du har beställt ifrån? Jag har också tänkt göra tavlor av några bilder nämligen. :)

Svar: Tack! Jag beställde från photobox för dom hade bäst erbjudanden just då. Allt som jag beställde såg jättebra ut :))
Johanna Fåglund

Wow, vad snygg! :)

Svar: Tack :D
Johanna Fåglund

Maria

wow ♥

Svar: :))
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: