En kväll i London

Dagen efter vi kom till London var vi på Harry Potter Studios, det var verkligen såå kul! Men har så himla många bilder från det så jag har inte hunnit redigera dom än. Har praktik nu och slutar 18 varje dag, så kommer hem rätt sent, men redigerade några bilder lite snabbt från kvällen den dagen istället. Först gick vi från Green Park, förbi Buckingham palace till St James park och vidare till Big Ben. Solen hade precis gått ner när vi kom dit, så det var en väldigt fin himmel, men bara i några minuter innan alla färger försvann och det blev mörkt fort. 
 
Förutom vanliga bilder fotade vi lite porträtt där borta också, men det är svårt när det är så mycket folk runt om. Jag gillar inte att ha med andra personer i bilderna om dom är för tydliga, så man får försöka med olika vinklar så gott det går för att få bort allt folk :p. Vi gick till en telefonkiosk där man hade Big Ben i bakgrunden. Det var ingen där när vi började fota, men direkt kom det massa andra som också skulle fota den telefonkiosken. Vi bytte till en annan längre bak som var ledig (fanns tre på rad med en bit emellan), men när vi började fota där kom det massa folk igen, så vi flyttade ytterligare längre bak till den sista som vi inte sett någon vara vid under hela tiden. Men kommer det inte folk och flockas runt om oss där också, haha :p Visst att folk kanske vill fota en telefonkiosk och så, men det är konstigt hur det samlas så många när man väl börjat fota när det är helt tomt innan. Sen står dom gärna inte bara och väntar heller, utan dom börjar fota samtidigt och går framför en när man står där med kameran i högsta hugg :P Men vi fick några bra bilder ändå.   
 
När vi kände oss klara med fotandet gick vi till Leicester square där vi åt en sen middag på en uteservering. Även om det inte var jättevarmt var härligt att kunna sitta ute och äta i slutet av september. Sen var vi rätt trötta efter en lång dag, så vi åkte tillbaka till hotellet :)) 
 
Tur att vi kom fram innan himlen blev helt färglös bara några minuter senare :p 
 
Jag fastnade på bild också, fast hade inte direkt några roliga kläder för porträtt :p Men älskar den tröjan som jag köpte på Primark :)) 
 
Nikon D800 // Nikon AF-S 16-35/4 G ED VR // Nikon AF 50/1,4G 

Underbara bilder!

Svar: Tack! :D
Johanna Fåglund

Riktigt fina bilder! :)

Svar: Tack så mycket! :))
Johanna Fåglund

Så otroligt fina bilder!! :)

Svar: Tack :D
Johanna Fåglund

fina bilder

Svar: Tack så mycket :))
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: