Glad Midsommar

Nikon D800 / Tamron AF SP 90/2,8 Di VC USD Macro 1:1
 
Hoppas att ni alla får en bra midsommar! Ska ni göra något roligt? Själv brukar jag inte fira på något speciellt sätt, men imorgon åker jag med Tobias till hans föräldrar och firar lite där. Det ska bli kul, var längesen jag var där nu. 

fin bild :) glad midsommar!

Svar: Tack! Detsamma:))
Johanna Fåglund

Så fin bild! Glad Midsommar! :D

Svar: Tack! :)) Detsamma!
Johanna Fåglund

Glad midsommar! Fin bild!

Svar: Detsamma! Tack :))
Johanna Fåglund

åh jag älskar dom blommorna, så ful-söta haha <3

Du Johanna! Du som är Norge-expert och sådär, vad är dina favoritställen efter några vänder i det fina landet? Ska bila runt där i sommar.

Har kollat igenom dina Norge-mappar och skrivit upp några ställen du nämnt, allt från campingar, till vandringsleder och allmänt fina ställen, men vill du göra en liten lista som är lättare att överblicka? :D

Min fråga blev visst en halv roman, ledsen för det, haha! Ha det fint <3

Svar: Haha Norge-expert :P Jag har tänkt att jag ska försöka göra något sånt inlägg på bloggen när jag redigerat klart mina nya Norgebilder, men det kommer säkert inte bli innan du åker (jag är ju rätt seg ibland med mina bilder :p). Jag kan ändå försöka fixa ihop någon lista till dig med hur vi åkt, vad vi gjort och sett och sådär. Det är fint överallt där bland bergen, så ni kommer säkert ha en toppenresa :D
Johanna Fåglund

Åh vad snällt det vore! Om du vill kan du skicka det till mig på Facebook, sök Malin Bengtsson sen är det jag som sitter i ett rosa träd ;-)

Svar: Det kan jag göra. Ska försöka fixa det imorgon :))
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: