Landskap

Nikon D800 / Nikon AF-S 16-35/4 G ED VR
 
Det är ganska dålig uppdatering här på bloggen, men har inga nya bilder just nu och vi håller på att göra om vårat kök som tar lite tid. Förhoppningsvis får vi klart det denna veckan, för det är jobbigt när det ser ut som en byggarbetsplats och när man inte kan laga någon mat hemma (tur att mina föräldrar bor så nära :p). Det kommer komma före och efter-bilder på köket när det är klart :)) 
Så hoppas jag också att jag kommer kunna fota lite nu i dagarna, så det kan komma upp lite nya bilder här. Så länge får ni se en av mina favoriter från våran senaste Norgeresa. Längtar efter att åka runt i Norge igen, Lofoten nästa gång hade inte varit helt fel :p   

Vill också åka runt i Norge och fota de vackra landskapet. Rena lyxen dom har som får bo så vackert!

Svar: Du borde göra det! Jaa, fast när man väl åker runt där så tänker man att det måste vara ganska jobbigt ändå att bo så. Inte så praktiskt, men utsikten hade jag inte sagt nej till :P
Johanna Fåglund

Åh måste bila genom Norge någon gång! :)

Svar: Det borde du! :D
Johanna Fåglund

men OH! vilken vy! <3

Svar: Jaa, såå himla fint att se detta när man kom upp på berget :))
Johanna Fåglund

Så fin bild :D

Svar: Tack! :))
Johanna Fåglund

Åh så vackert!! Norge är fantastiskt vackert alltså. Och en så fin bild. Jag ser fram emot att se resultatet av köksrenoveringen. Spännande!

Svar: Tack! Ja, det är hur fint som helst där, helt galet! Hehe det gör jag med. Ska bli härligt att bli klar med det :))
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: