Ett vitt Göteborg

Nikon D800 / Nikon AF-S 16-35/4 G ED VR
 
Det är faktiskt en sak som jag inte nämt här på bloggen och det är att jag börjat utbilda mig till förskollärare. Har iofs bara gått en vecka nu imorgon, men det känns som längre :p Jag går här i stan på Göteborgs Universitet och där kommer jag vara i tre och ett halvt år nu tills jag är klar. 
Jag vet inte hur mycket tid jag kommer ha till att fota och uppdatera bloggen, men ska försöka så ofta jag kan och orkar. Jag kommer självklart inte sluta med varken fotandet eller bloggen :)) 
Idag flyttades vårat seminarie till morgonen, så jag slutade tidigt. Då passade jag på att ha med mig kameran och först gå runt lite inne i stan och efter det åkte jag vidare till Botaniska. Blev visst ute i tre timmar :p Här ovanför är bilderna som jag tog när jag gick från min skola och in till trädgårdsföreningen en liten sväng. Fler kommer en annan dag. 

Fantastiska bilder!

Svar: Tack :D
Johanna Fåglund

så himla vackert! såna dagar älskar jag verkligen vintern lite extra :) Fina bilder!

Svar: Jag med! Förvånad (men glad) att snön och kylan stannat kvar så länge nu :p Tack!!
Johanna Fåglund

Så fantastiskt vackert!

Svar: Tack! :D
Johanna Fåglund

Så vackert! Det här vädret är ju helt underbart.

Grattis till start av utbildningen. Du kommer säkert hinna med att fota lite också. Idag har jag precis gjort en tenta som avslutade min tredje termin av åtta, läser till grundlärare fk-3, men vikarierar även lite inom förskolan, när jag känner att jag hinner, blir i snitt 1 dag i veckan. Lycka till!

Svar: Tack! Ja, verkligen :)) Vad roligt och härligt att höra att man får lite tid över för annat också. Känns mycket nu i början bara när man inte riktigt vet hur det kommer vara :p
Johanna Fåglund

Så vackert ute nu! Och visst är det kul att fota alla miljöer i lite ny skepnad? :) Åh, då måste du gå i min lillasysters klass! Hon började med nu på GU :) Lycka till med skolan! :)

Svar: Ja, verkligen! :D Jag blev tvungen att gå in och se om du hade några bilder på henne och hon går ju i min basgrupp (en liten grupp på 4 pers i klassen) haha :p
Johanna Fåglund

Så fina bilder :D

Svar: Tack! :D
Johanna Fåglund

Haha! Vilket sammanträffande!! :)

Svar: Haha eller hur!
Johanna Fåglund

Vad roligt med utbildningen ska snart också börja eller ja ska skicka in när det är dags igen :)

Väldigt fina bilder nu saknar jag Göteborg faktiskt :)

Svar: Vad kul! Då har vi varandra att kunna prata med lite efter att du börjat :D Tack! :))
Johanna Fåglund

Kul med utbildningen :) är själv förskollärare och älskar verkligen mitt jobb ^^

Svar: Vad roligt! Härligt att du trivs bra med det :))
Johanna Fåglund

Vad kul att du har börjat på förskollärarprogrammet! Jag började i höstas i Gbg också och har gått en termin nu och tycker det är jättekul! :) jag vet inte om du minns, men i somras så kommenterade jag din blogg då du nämnde något om att bli förskollärare och då sa jag att jag skulle börja studera det och du nämnde att du missade antagningen till i höstas. Men vad roligt att du har börjat nu :) hoppas du trivs!

Svar: Ja, det kommer jag ihåg att du sa :)) Hur tycker du att det är såhär långt? Jag har ju bara gått en vecka, så det är svårt att veta hur det kommer vara :p
Johanna Fåglund

Svar: Jag tycker att det är jättebra. För mig kändes det rätt nästan med en gång och sen var det även kul att få praktisera i redan den tredje kursen :) Och man har absolut tid till fota om man lägger upp plugget på ett bra sätt :D

Svar: Härligt att du trivs! :)) Ja, blir kul med praktik också snart, hoppas att man hamnar på ett bra ställe bara :p Vi har haft en rätt intensiv vecka nu, men nästa har vi inte lika mycket schemalagd tid i skolan, så det känns rätt skönt. Då kan man ju lägga upp det så man hinner fota också om man vill :))
Johanna Fåglund

Åh vad vackra bilder, vad fint ni har det :)

Kul att du har börjat plugga till förskollärare, jag pluggade F-3lärare och blev klar förra året. Det är bra kul att jobba med barn :)

Svar: Tack :D Ja, det är väldigt kul att jobba med barn, härligt att du är klar! Känns väldigt långt för mig tills jag är det :P
Johanna Fåglund

Svar: Jaa, man får nog ha lite tur med att man hamnar på ett bra ställe. Alla har haft lite olika tur med det. Jag fick en förskola i Frölunda som var jättebra :) Ja den första veckan var rätt intensiv för oss också! Precis! Alla kurser är olika, vissa är mer intensiva än andra :)

Svar: Vad bra att du fick en bra plats! Jag bor i Frölunda, så jag hoppas att jag får en som ligger nära och är bra såklart. :p
Johanna Fåglund

Fasiken vad fint! Gillar speciellt den andra bilden.

Svar: Åh, tack :))
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: