Norrsken från luften

Inatt kom jag hem från Grekland. Har haft en jättebra vecka med familjen med mycket sol och bad! Det var varmare än det brukar vara i september och nu ska temperaturerna gå ner, så vi prickade in rätt vecka :p Det var så härligt att åka på en solsemester igen, var rätt längesen sist. Har blivit en del bilder också och som vanligt kommer jag dela upp dom i olika inlägg för varje dag (kanske slå ihop några där jag fotade mindre). 
Vi landade vid 12-tiden på natten och någon gång när vi kommit in över sverige kollade jag ut genom fönstret och såg norrsken! På ganska långt håll, men ändå häftigt att se det från luften. Försökte såklart ta bilder på det, men det var inte det lättaste att fota från ett flygplansfönster när det är mörkt. Även om planet var nersläckt blev det reflektioner från dom som hade sina små lampor ovanför tända, plus att jag satt vid vingen och hade en lampa på utsidan med. 
Fick en bild som jag blev någolunda nöjd med med tanke på hur svårt det var (skulle försöka hålla still kameran i fem sekunder också :p). Redigerade bort reflektionerna så mycket jag kunde. 
 
Såklart skulle min dator inte fungera när jag kom hem av någon anledning, så vi skulle installera om den idag, men det funkade inte heller. Men så testade Tobias att installera Windows 10 istället och de gick bättre, så jag kan använda datorn i alla fall :p Tror det får bli en ny snart.. 
 
Nikon D800 / Nikon AF-S 16-35/4 G ED VR

Häftigt! :)

Svar: Jaa :))
Johanna Fåglund

Häftigt att du fick se norrskenet från luften :)

Svar: Jaa, väldigt häftigt!
Johanna Fåglund

Åh coolt!!

Svar: Tack! :))
Johanna Fåglund

Tycker bilden är helt amazing :D

Svar: Tack :D
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: