En dag på Liseberg

Idag åkte jag och Lisa till Liseberg. Vi kom dit vid halv fyra ungefär och stannade nästan tills det stängde vid tio på kvällen. Det var väldigt längesen jag var där, fyra år sen, så det var kul att komma dit igen. Förr var jag där jätteofta, hade guldpass från jag var 10-17 år och kunde vara där upp mot 40 gånger på en sommar. Till slut var man ju lite trött på det, men nu är det kul igen och speciellt när det finns lite nya grejer. Det var första gången jag åkte Helix och Mechanica idag. Mechanica gillade jag mest, den snurrade verkligen mycket! Helix var kul om man satt längst fram, längst bak skakade det alldeles för mycket. Men min favorit är fortfarande Atmosfear, älskar sånna attraktioner som man faller ner i :))
Vi gick runt och åkte massa annat också, var ju knappt någon kö (var därför vi ville åka nu i maj på en vardag, för att slippa det). Jag hade ingen kamera med mig, så det blir lite mobilbilder från dagen bara. Fast min mobil har väldigt dåligt batteri så jag kunde knappt använda den, så dom flesta bilderna har Lisa tagit med sin mobil.
 
Inte mycket folk när vi kom in :p Lite regnigt i början av dagen, men det blev bättre lite senare och solen kom fram :)) 
 
Vi med en kanin vid kaninhuset :)) 
 
Vi gick in i kaninhuset och One Direction började spelas, då blev vi glada :)) 
 
Atmosfear 
 
Vi hade kul i spegelhuset :p 
 
Mot kvällen började vi åka vattengrejerna, Flumeride och Kållerado. Och jag blev blötast ;o 
 
Mechanica :)) Så kul! 

Vad roligt :)

Svar: Ja, det var det :))
Johanna Fåglund

Åh så kul med liseberg :)

Svar: Ja, väldigt kul var det :))
Johanna Fåglund

jag ska snart dit

Svar: Vad kul! :))
Johanna Fåglund

Ååh vad roligt! Själv jobbar jag på Liseberg men har inte fått tillfälle att faktiskt ta del av det roliga. Haha, jag kommer aldrig tröttna på Liseberg - nostalgi och barndomsminnen. Önskar nästan jag var liten igen eftersom det finns så mycket roligare saker att göra (kaninlandet, bushållplatsen, alla "nyrenoverade" barnattraktioner). Riktigt bra bilder din mobil tar ändå! :)

Svar: Vad kul att jobba där :)) För mig blev det väldigt mycket Liseberg när jag var mindre och det är jättekul med alla minnen man börjar tänka på när man kommer dit :p Ja, det borde ha funnits förr också allt det där nya för barn!
Johanna Fåglund

Vad kul med några timmar på Liseberg!

Svar: Jaa :))
Johanna Fåglund

Härliga bilder :D

Svar: Tack :))
Johanna Fåglund

När jag var liten besökte jag alltid Liseberg varje sommar men har inte varit där på säkert 10 år det måste jag ändra på tror jag

Svar: Härligt med en sån tradition :)) Ja, du får åka dit någon gång snart igen, har hänt en del där på 10 år så det finns mycket nytt att åka :p
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: