Hur kunde jag missa det?

Idag har man fått se väldigt många fina norrskensbilder från hela landet. Jag visste om igår att det skulle bli mycket norrsken, men inte att det skulle bli såå mycket. Ni förstår nog inte hur mycket jag ångrar att jag inte åkte iväg norr om Göteborg för att kolla efter det. Anledningen till att jag inte åkte är för att jag har varit hemma med magont, men hade jag vetat att det skulle bli såhär mycket hade jag försökt ändå. Läste att det var det mesta på typ 6-7 år och man såg det ända ner till Paris. Så är faktiskt väldigt ledsen att jag missade det ;/ 
Jag får försöka glädja mig åt att jag i alla fall har några bra norrskensbilder fotade vid två andra tillfällen. Här under är en bild och en timelapse från första gången jag såg det i norge, augusti 2013. 
Fick ni sett något norrsken, i så fall varifrån? :)) 
 
 
Glöm inte att ändra kvalitén till 1080p! 

så vackra bilder :)

Svar: Tack :D
Johanna Fåglund

Gud jag missade det helt! Om jag inte hade varit upptagen hade jag älskar att vara ute med kameran!:)

Svar: Samma här! Det är verkligen häftigt att se och fota norrsken!
Johanna Fåglund

har inte sett något norrsken här :(

Svar: Vad synd! Jag har sett bilder tagna i skåne, så du måste haft otur :(
Johanna Fåglund

Missade också, fick reda på det igår (18) och suttit och väntat hela kvällen på att få se något och ev få nån fin bild, men såklart, min vanliga tur.. ingenting.. :/

Svar: Åh, vad synd! Får hoppas att det kommer en till chans med mycket norrsken innan kvällarna blir för ljusa.
Johanna Fåglund

Jag såg (och fotade) det här på Island, det är verkligen helt fantastiskt vackert!

Svar: Åh, vad roligt! Det är ju så himla häftigt att se. Tittade på dina bilder och dom var jättefina :))
Johanna Fåglund

Jag försökte se norrskenet i Gävle. Men det var för mulet för att se ;( Natten innan var det jätteklart ute och det hade varit ett jättestort norrsken men jag missade det för visste inte alls om det. Så jag är väldigt bitter över att jag missade det också! Men får hoppas på fler chanser någon annan gång! Jättefina bilder som vanligt! :))

Svar: Ja, det är verkligen synd att man missar en sån chans :/ Men ja, det kommer säkert fler chanser :)) Tack så mycket!
Johanna Fåglund

Jag såg norrskenet utanför Umeå och det var otroligt fint. Fotade även norrsken för fösta gången då men jag vet inte riktigt hur jag ska redigera bilderna på bästa sätt, har du något tips?
Synd att du missade de, hade varit kul att se hur dina bilder blev annars! :)

Svar: Vad roligt att du fick sett och fotat det! :)) Det är lite svårt att säga när jag inte vet hur bilderna ser ut. Men har ett tips i min fototipskategori på hur jag fotar och redigerar stjärnbilder, kanske kan vara till någon hjälp iaf :p
Johanna Fåglund

Ååååh missade också detta!! så ledsen, har aldrig sett ett norrsken ju :(

Svar: Åh, så tråkigt ;/ Hoppas du får ett annat tillfälle att se det för det är så häftigt!
Johanna Fåglund

Såå snyggt!! Har aldrig sett ett norrsken även fast jag bor i norrland... tragiskt :(

Hur gör du dessa filmer?! På min kamera kan jag bara 20 minuter!? Finns det någon inställning man kan ändra på kameran som gör att man kan filma längre eller ?

/ Maria

Svar: Tack så mycket! Vad tråkigt, men du borde ju ha ganska många chanser bara du tar dig ut till ett mörkt ställe :)) Det är en timelapse, så har inte filmat, utan jag har tagit många bilder efter varandra (hade 13 sekunder mellan varje bild) och sedan lagt ihop till en video i adobe after effects.
Johanna Fåglund

Jag bor i Stockholm & jag såg det för första gången, så vackert!! :D Hann även fota! :D
Dina bilder är fantastiska!

http://hannalnilssons.blogg.se/2015/march/norrsken.html#comment

Svar: Åh, så roligt att du fick se det! Det är ju så himla häftigt! Är så ledsen att jag missade det. Tack! Du fick riktigt fina bilder! :D
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: