Ännu en solnedgångsbild

Vallda, juli 2013
Nikon D800 / Nikon AF-S 16-35/4 G ED VR
 
Ikväll var jag på Liseberg igen och körde femkamp, men med familjen denna gången. Precis som sist vann jag tre grenar, men kom ändå tvåa ;o Det var Tobias som vann. Spelade på lite hjul också nu, brukar aldrig göra det annars och jag kom ihåg varför, vann ingenting :p Jag ville ha något med mig hem iaf, så jag körde en såndär tvåkronorsgrej med en sån klo och fick upp två pandor på samma gång :)) 
Det var rätt mycket folk där nu, så vi åkte bara en grej och det var Helix. Den är kul, men kändes inte värt att stå i kö i typ 40 minuter. Det är därför jag brukar åka dit på våren när jag vill åka massa grejer, då brukar det inte vara några köer alls.
Men det har varit en bra kväll iaf :)) 

Fin bild :)

Svar: Tack :))
Johanna Fåglund

Så himla fin bild! Vilken bra dag du verkar ha haft på Liseberg, trots att du inte fick med dig något hem. Bättre lycka nästa gång! Hoppas du får en fin helg :)

Svar: Tack! :)) Ja, det var en kul kväll, fast jag fick ju ändå mina pandor till slut, haha.. :)) Detsamma!
Johanna Fåglund

Sandra

Jättesegt att köa! Vanligtvis hade jag aldrig åkt dit en dag som den här men när Mickes släktingar har åkt så långt och vill gå dit så kan man ju inte gärna säga nej :P vi hade ändå tur vid Helix och stod ca 20 min i kö, under tiden som vi stod växte sig kön allt längre och det skulle inte förvåna mig om de som stod sist fick stå i 50 min :O

Kul att få se dig lite i alla fall! Får försöka få in en dejt snart igen ;) kram!

Svar: Väldigt segt med köer, men det var ju bra att ni kom fram lite snabbare där :)) Jaa, kul att ses även om det blev lite snabbt sådär. Det tycker jag att vi får göra! Kram.
Johanna Fåglund

Fin bild.

Svar: Tack! :))
Johanna Fåglund

Så vackert :-)

Svar: Tack :))
Johanna Fåglund

Ännu en gång SÅ SJUKT VACKERT!

Svar: Taack :D
Johanna Fåglund

Superfin bild

Svar: Tack :))
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: