Mitt fotoår 2014

Som alltid har jag gjort kollage från varje månad från året som gått. Har varit ett bra fotoår för mig, men hoppas på att 2015 blir ännu bättre :)) Så här kommer mina favoritbilder från varje månad, en liten beskrivning om dom och länkar till vissa inlägg ifall man vill se fler bilder :p 
 
I januari kom det snö. Jag och Lisa åkte till Nordens Ark och fotade söta djur. Var hemma hos Tobias föräldrar en helg och fotade en kungsörn ute på en åker, hade dock fel objektiv, så fick beskära bilden så mycket det gick. 
 
I februari började blommorna komma upp, hade ju varit en sån varm vinter så våren började tidigt (så härligt!). Jag åkte med Viktor och Lisa upp till Stockholm och hämtade en väldigt liten Elton :)) 
 
Våren började lite mer på riktigt i mars. Hittade den första körsbärsblomman, typ två månader tidigare än året innan. Fotade en jättefin rosa solnedgång
Åkte till Källsjö och firade påsk med familjen, jättemysigt. Jag och Lisa fotade vårporträtt
 
Tidigare under året hade jag vunnit en tävling där jag vann en resa och ett objektiv. Denna resan gjorde jag tillsammans med mamma och pappa till Sicilien. Var en jättebra resa med många bra fototillfällen då vädret varierade väldigt mycket med sol, regn, blixtar, regnbåge och jättefint ljus. 
Jag och Lisa fotade porträtt vid Ramhultafallet och på vägen hem stannade vi vid en åker och tog motljusbilder. 
Juni hade jag längtat efter länge då jag skulle se One Direction för första gången. Jag och Pernilla åkte upp till Stockholm och hade några bra dagar där. På vägen hem ringde jag Lisa och frågade om hon ville åka till Köpenhamn två dagar senare och se One Direction. Det ville hon såklart, så det blev en liten minitripp ner dit också. Då fick jag även se McBusted som var förband. Var ju 5,5 år sedan jag hade sett McFly sist, så jag var glad. (och nu är jag ännu gladare, men det tar vi i ett annat inlägg) 
 
Juli var en riktigt varm månad och jag tog några av mina favoritbilder från året (hjortarna i dimman). Jag och Tobias åkte till Hunneberg/Halleberg och gick i skogen lite och hittade en älg och ett vattenfall + en varg som jag inte fick en bild på för kameran låg i väskan ;o  
Vi flyttade också ihop i slutet av denna månaden i våran fina lägenhet <3
 
I augusti var det flera åskoväder och det var perfekt att fota blixtar från våran nya balkong. Mamma sydde en klänning till mig som jag älskar, längtar efter att använda den igen till sommaren. 
 
Jag och Lisa tog några nya porträttbilder vid Röda sten i september som jag blev väldigt nöjd med. Det blev en Norgeresa för mig och Tobias också. Så himla fint och kul att se hur det ser ut på hösten. En till favoritbild från året är den på mig och Tobias uppe på Dalsnibba. 
 
I början på oktober åkte jag till Källsjö igen med familjen över en helg. Jag var sjuk, men var ute en del ändå i det härliga höstvädret. Var ett magiskt ljus en morgon där också. 
Fotade lite andra höstbilder, men nästan hela oktober regnade bort. Och jag gjorde en halloweensminkning som jag blev rätt nöjd med :p 
 
I November fotade jag inte mycket alls. Tog några droppbilder hemma, var ute med Elton och tittade på älgarna i slottsskogen och försökte fota stjärnor, men moln drog in och kom ivägen. 
30 november fyllde jag år och det var fint väder för en gångs skull. Jag och Tobias åkte ut till havet med Elton en sväng, dom bilderna har jag inte visat innan. 
 
Och sen kom december. Fotade gravidbilder på fina Sandra, åkte ut till havet och fotade med långa slutartider och slog sönder mitt filter. 
På juldagen åkte jag och Tobias hem till hans föräldrar och firade jul. På kvällen skulle vi fota stjärnor, men hittade norrsken istället, så himla häftigt! Sen kom det snö och allting såg sådär vitt och mysigt ut. Även här i Göteborg, så jag och Lisa passade på att fota vinterporträtt också. Tur det för nu är snön borta igen. 
Avslutade året med att fota fyrverkerierna från balkongen :)) 
 
Det är väldigt kul att kolla tillbaka på sitt år på det här sättet. Mina favoritkollage blev Maj, September och December.
Vilka gillade ni mest?  
Jag är iaf nöjd med mitt fotoår, men hoppas som vanligt på att nästa ska bli ännu bättre! :)) 

bra inlägg

Svar: Tack :))
Johanna Fåglund

Otroligt fina bilder, du är så duktig. Verkligen ögongodis! Mina favoritkollage är nog januari, maj, augusti, september och december :)

Svar: Åh, tack så mycket! :D
Johanna Fåglund

Sandra

Kanske bara hos mig det muppar men jag kan inte se januari, juli, augusti eller december :/Kan gå in och kolla senare igen :)

Sandra

Never mind, såg alla när jag gick in vanligt, alltså inte via bloglovin :)

Svar: Hehe ibland försvinner några bilder för mig med, men dom finns där iaf :p
Johanna Fåglund

Aprilkollaget är så himla fint!!

Svar: Tack så mycket :))
Johanna Fåglund

Så himla fint =D

Svar: Tack! :D
Johanna Fåglund

Otroligt vackra bilder

Svar: Tack så mycket! :))
Johanna Fåglund

Härliga och fina bilder! :)

Svar: Tack så mycket! :D
Johanna Fåglund

Fantastiska bilder! Mina favoritmånader ur ditt fotoår är mars och september! ^^

Svar: Tack så mycket :D
Johanna Fåglund

Så otroligt mycket vackra bilder! :)

Svar: Tack så mycket! :D
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: