Johanna's Year In Music

Det är så kul att se Spotify's sammanfattning av året som gått och jag tänkte göra som Alma och visa lite på bloggen :)) (googla på "spotify year in music" för att se eran) 
Dom som känner mig är nog inte så förvånade över denna sammanfattningen ;p 
 
Har kanske inte lyssnat så jättemycket på musik detta året om man jämför med andra. Blir mest när jag kör bil och ibland när jag är hemma, men gillar att ha det tyst ibland också :p 
 
Tydligen startade jag året med denna låten :)) 
 
Här trodde jag faktiskt att McBusted skulle ligga lite närmare förstaplatsen, men det var ändå ganska så stor skillnad. Kanske kan bero på att One Direction har fler låtar att lyssna på :P 
 
Detta albumet släppte dom i slutet av förra året och det har verkligen varit mitt favorit att lyssna på i år! Speciellt när jag sett dom två gånger i år också :D 
 
Är lite förvånad faktiskt över att Drag Me Down är den mest spelade. Tycker ju om den mycket, men trodde inte att den skulle vara mest spelad :p Fast ligger ju ganska lika där på alla dom här fyra. (sen på nummer 5 ligger Air Guitar med McBusted också med lika många spelningar som Get Over It :p) 
 
Mitt musikår kanske inte har varit det mest varierade, mycket McBusted, One Direction och McFly. I höstas släppte även 5SOS ett nytt album (riktigt bra) som jag lyssat på en hel del nu också. 
Älskar verkligen denna musiken, men jag har ju faktiskt lyssnat på annat också (115 olika artiser som man såg på första bilden), bara att detta har det varit lite mer av :p Får kanske göra en ny spellista inför nästa år med lite mer blandat. 

Kul att se :D

Svar: Ja haha, även om det var rätt mycket samma på alla :p
Johanna Fåglund

Oj hade ingen aning om att McFly skulle vara med på denna listan...chockerande verkligen xD
Tänkte göra detsamma men sidan vill inte fungera just nu :( kanske många som är inne på den för tillfället.

Svar: Haha ja, väldigt förvånande :p Det var samma när Tobias skulle kolla för en stund sen. Är nog många som försöker kolla som du sa.
Johanna Fåglund

NU äntligen fungerade det! Woohoo nörderi på hög nivå :P

Svar: Yeey :D
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: