Colourful

Nikon D800 / Tamron AF SP 90/2,8 Di VC USD Macro 1:1  
 
Har inte fotat något nytt, så här är två bilder från mars förra året som jag gillar :))
Både igår och idag har jag fortsatt att rensa bland mina bilder (började för längesen, men blir aldrig klar). Även om jag rensar varje gång jag fotat så finns det alltid fler som är onödiga att spara på. Det blir både jobbigt att kolla igenom massa bilder som är dåliga eller likadana och det tar så mycket plats på hårddisken, mina raw-filer blir ju typ 30-50mb stora. 
Min hårddisk var nästan full, men nu efter denna rensningen har jag fått mer än 150gb tillbaka och det var över 3000 bilder som försvann :p Och jag är inte ens klar än! 
Är ni bra på att rensa eller sparar ni mycket som kanske är lite onödigt? :p 

Erika

Åh jag är också extremt bra på att spara massa onödigt skräp, både på datorn och i övrigt. Är ju så trist och rensa sen bara och varje gång tänker jag att nu ska jag allt organisera upp det här - jag har misslyckats varje gång hitintills haha :)

Svar: Haha jaa, det är lätt att tänka "detta kanske jag har användning för en annan gång", så går det flera år och man har sparat på sig massa sånt "kanske-material" som man inte använder :P haha Hat tagit många timmar för mig att rensa, men det är värt för att slippa köpa nya hårddiskar :p
Johanna Fåglund

Riktigt häftiga närbilder :)

Svar: Tack! :))
Johanna Fåglund

Underbara bilder!

Svar: Tack så mycket! :))
Johanna Fåglund

Härlig bild med härliga och behagliga färger. Ha en fin dag :)

Svar: Tack! :D
Johanna Fåglund

Så kul att kolla runt bland dina bilder! Speciellt macro bilderna då jag precis köpt mig ett macroobjektiv! Mycket inspiration får man av dina bilder! Super fint! :D

Svar: Åh, vad roligt att höra! Tack!! :)) Vad kul med nytt macro, det är verkligen riktigt roligt att fota det!
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: