Air Guitar

Måste dela med mig av McBusted's nya låt, eller första låt kanske man ska säga. Även om jag gärna skulle vilja ha McFly tillbaka nu efter en lång tid med McBusted så tycker jag det är bra med lite ny musik från dom. Jag gillar låten, men den känns lite för mycket Busted och man känner knappt igen rösterna så det är ett litet minus för mig. Alltså jag gillar ju Busted också, men den kunde ha haft lite mer McFly i sig :p Hade egentligen hoppats på "Album 6" snart, men det kommer nog dröja. Vad tycker ni andra om detta? :)) 
Sen att jag såg dom för nästan 4 månader sen känns helt knäppt, dom är verkligen hur bra som helst live!  
 

Precis som du säger så är det lite för mycket Busted för mig :/ Och känner knappt heller igen rösterna vilket är tråkigt, de har ju bra röster allihop! Musiken är bra men texten, nja..

Svar: Ja, precis! Den går ju att lyssna på, men jag hoppas att dom andra låtarna (för jag antar att det blir ett album?) är bättre än denna.
Johanna Fåglund

Just i denna låt tycker jag som du och Alma att det är alldeles för mycket Busted-stil, jag tror nämligen att en jämn blandning av Mcfly och Busted skulle kunna bli hur bra som helst! Så jag hoppas att de andra låtarna från albumet är bättre och bevisar det. En av anledningarna till varför jag fastnade för McFly var just på grund av deras texter och därför kändes denna låt som en besvikelse tyvärr. :/

Svar: Jag håller med dig helt och hållet. Hoppas verkligen att det blir lite mer av McFly i dom andra låtarna.
Johanna Fåglund

Hej! Din blogg design är jätte fin, bilderna är verkligen i fokus.
Jag undrar om du har gjort den själv eller om du har laddat ner den någonstans ifrån?
Din blogg är jätte bra och du är sjukt duktig på att fotografera <3

Svar: Åh, vad kul att du tycker det! Tack så mycket :D Jag har gjort hela min design själv.
Johanna Fåglund

Jag saknar Mcfly! Busted är inte min grej riktigt..

Svar: Jag saknar också McFly, även om jag gillar McBusted också, men trodde det bara var för en tour dom skulle slå ihop sig.
Johanna Fåglund

ja texten är jättemesig men annars är den ganska ''catschy' (är det ens ett ord som någon utanför min lilla by förstår? ^^)

Svar: Ja, precis! Haha, jag förstår nog vad du menar iaf ;p
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: