Sicilien 13 maj 2014 - Resan dit

Nu har jag äntligen börjat redigera bilderna från Sicilien, fast bara från första dagen när vi åkte dit än så länge. Vi fick ju först flyga upp till Stockholm för att sedan ta ett plan därifrån ner till Sicilien. Resan dit tycker jag inte var så jobbig även om vi hade mellanlandningen där (hemresan var värre). 
Som vanligt var det fint utanför fönstret på planet och lite senare var det solnedgång också, fast jag satt på fel sida så kunde inte se den. Månen dök upp på min sida istället, det var fint det med :)) Sen flög vi över ett åskoväder när det började bli mörkt och man såg massa blixtar i molnen nedanför. Tycker det är så häftigt att se! 
Annars hände inte så mycket mer denna dagen än att vi kom fram till hotellet till slut lite innan 12 på natten. Helt okej rum med väldigt bra utsikt över havet :)) 
 
Här åkte vi över alperna. Fint med bergen tycker jag :)) 
 
Jag försökte fota blixtarna, men det gick inte så bra :p 
Nikon D800 - Nikon 16-35mm 

Superfint med månen och bergen. Jag tycker alltid det är svårt att fota genom fönstren för de är så himla smutsiga? Haha. Men du har ju lyckats bra :)

Svar: Tack! :)) Jaa, ibland har man otur och får ett dåligt fönster ;o Jag fick det på det första planet till sthlm då man knappt såg ut för det var sån imma mellan rutorna, men på andra planet fick jag bättre :))
Johanna Fåglund

Kan kanske också bero på att jag inte varit så bra på photoshop innan heller haha. Nu kanske jag skulle kunna redigera bort smuts lite bättre ;)

Svar: Ja, det är bra att man kan det :))
Johanna Fåglund

Hur coola va inte dessa bilder da?? =)
Hoppas du får en toppen dag!

Svar: Tack så mycket! :)) Detsamma!
Johanna Fåglund

Coola bilder! :D

Svar: Tack! :))
Johanna Fåglund

Supervackert !

Svar: Tack :D
Johanna Fåglund

snygga bilder! Gillar den intensiva blå färgen :)

Svar: Tack! :D
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: