Bröllopsfotografering

Idag hade jag en bröllopsfotografering. Gick jättebra, dom var så fina och kyrkan hade bra ljus, så det var inte svårt att fota där inne. Tycker det är väldigt kul att fota bröllopsporträtt och jag blev så nöjd med bilderna jag tog. Får se om jag kan visa några i bloggen någon gång, men här är buketten med ringarna så länge iaf :)) 
 
Nikon D800 - Tamron 90mm 2.8 macro

Åh vad kul med bröllopsfotografering :) Fin bild!

Svar: Ja, väldigt roligt! Tack :))
Johanna Fåglund

Den bilden är ju bara helt underbar <333

Svar: Åh, tack! :))
Johanna Fåglund

Åhh så kul! Ser ut att ha vart en fin bukett :)

Svar: Ja, det var en väldigt fin bukett :))
Johanna Fåglund

Riktigt fin bild! Kul med bröllop :)

Svar: Tack :)) Ja, det är det!
Johanna Fåglund

Åh, vilken fin bild! :)

Svar: Tack Alma! :))
Johanna Fåglund

underbar bild.. kan du inte berätta lite om objektivet Tamron 90mm 2.8 macro? .-.- e ute efter ett nytt

Svar: Tack :)) Det finns två olika versioner av det objektivet och jag har båda. Skillnaden är inte så stor, den nya är lite större, har bildstabilisator, lite bättre autofokus och när man fokuserar åker inte objektivet ut. Man kommer väldigt nära med dom och det är enkelt att använda.Jag gillar båda väldigt mycket, men den nya gillar jag lite mer. Klart ett av mina favoritobjektiv.
Johanna Fåglund

Aaaah okeej, bra och veta, vilket objektiv skulle du rekommendera som vardagsobjektiv? typ som kitobjektiven fast mkt bättre. Jag har googlat och kollat, men vet inte vilken jag ska välja. Just nu äger jag Sigma 70-300mm, Nikon 50mm 1.4G och Nikon 50mm 1.8... och kitobjektiven, men när man reser så vill ja ju undvika att fota me kit.. men de går inte att fota nära byggnader etc med 70-300 eller 50

Svar: Jag har ingen direkt normalzoom, det var inget för mig. Jag har istället en mer vidvinkelzoom (nikon 16-35mm) som jag använder när jag vill få med mer i bilden. Annars använder jag nästan alltid 50mm när jag fotar vardagligt.
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: