En liten körsbärsblomma

Det har varit lite dåligt med uppdateringar här under helgen, men jag har inte haft några nya bilder och har gjort lite annat. Igår var jag ute och åt med några kompisar och sedan blev det bowling. Låg först efter första serien, men sen kom jag trea (av fyra), vet inte vad som hände där :p Men det var en väldigt kul kväll :)) 
 
Nu ikväll var jag ute med kameran en sväng i botaniska trädgården (vet inte om ni märkt det, men jag tycker om att fota där :p). Så kul att åka dit nångång ibland nu på våren och se hur mycket det växer, speciellt nu när allting kommer så tidigt. Mina favoritvårblommor är körsbärsblommorna och idag hittade jag faktiskt en liten ensam körsbärsblomma i ett träd. Många knoppar också som säkert snart slår ut. Över en månad tidigare än förra året då dom kom senare än det brukar. Älskar tidig vår! Vilka är era favoritblommor på våren? 
Just nu mår jag inte så bra, så jag orkar inte sitta vid datorn och redigera bilderna jag tog ikväll, men fick orka med en iaf på den lilla körsbärsblomman. Kommer nog fler bilder imorgon :)) 
 
Nikon D800 - Nikon 85mm 1.8

Vacker!

Svar: Tacktack :))
Johanna Fåglund

Fin bild!

Svar: Tack :))
Johanna Fåglund

Så fin :)

Svar: Tack! :))
Johanna Fåglund

Fint :)

Svar: Tack :))
Johanna Fåglund

Fin bild! Funderar på att åka till Botaniska trädgården och fotografera imorgon jag :)

Svar: Tack :)) Gör det, hade kommit en del fina blommor nu.
Johanna Fåglund

Åååh så nydelig bilde :D Gleder meg til kirsebær blomstene kommer her også :D

Svar: Tack :))
Johanna Fåglund

Åh så fin bild!

Svar: Tack! :))
Johanna Fåglund

Fin bild :)

Svar: Tack! :))
Johanna Fåglund

Hur får du dina bilder att se så klara och fina ut när du laddar upp dom på bloggen? När jag laddar upp bilder så försämras dom alltid en aning!

Svar: Sparar du dina bilder för webben? Om inte så börja med det, blir så mycket bättre. Har ett inlägg om det i min redigeringstips-kategori. Sen kan du förminska bilderna också till den storleken du lägger upp dom i och lägga på lite extra skärpa innan du sparar :))
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: