<3

Nu är det inte många dagar kvar till den helgen som jag väntat på så länge! Jag och Pernilla ska åka upp till Stockholm och se One Direction :D Ska bli så roligt! Någon mer som ska gå? :)) 
McBusted skrev nyss att dom ska vara förband på konserterna i Köpenhamn nu också. Varför inte Sverige?!?!? :( Hade vart så himla kul att få se dom med (har ju bara sett McFly själva innan för 6 och 7 år sen). Det kommer ju bli jättebra ändå såklart, men det skulle varit så perfekt. 
 
Här är en bild från igår kväll. Jag och Tobias åkte ut till havet i solnedgången. Det var inte en jättefin solnedgång, så jag tog inte många bilder, men det var väldigt härligt att sitta där på klipporna. 
 
Nikon D800 - Nikon 16-35mm

Så himla fin bild!

Svar: Tack :D
Johanna Fåglund

Vilken fin bild!

Min kompis ska på en av konserterna i Köpenhamn så hon kommer få se McBusted! Hade jag lyssnat på 1D så hade jag kanske också gått på den konserten... Menmen!

Svar: Tack! :)) Så roligt! Synd att du inte lyssnar på dom och skulle med då ;o Jag har lyssnat på dom jättemycket det senaste året, till och med mer än McFly (fast McFly kommer alltid vara bäst). Dags för dom nu att släppa album 6 tycker jag!
Johanna Fåglund

sv Ja, vill verkligen ha album 6 nu! Danny sa ju i "Fearne and McBusted" att McFly hade 3 album på g!! Måste snart vara ett år sedan de åkte till Texas och spelade in Album 6?

Svar: Jaa, jag har läst det också. Aa, var förra sommaren som dom spelade in det. Jag trodde att det skulle släppas i vintras. Tycker det är dags nu!
Johanna Fåglund

One Direction var i London nu i helgen när vi var där. Asså hela området vi bodde på förvandlades till One Direction town haha. Hoppas att ni får det kul i Stockholm och att konserten är bra. JÄTTESYND att McBusted inte är förband eller vem vet de kanske bara överraskar lite :P

Svar: Haha, kul :p Ja, det kommer säkert bli jättebra ändå :))
Johanna Fåglund

Fin blogg ☺

Svar: Tack :))
Johanna Fåglund

Så himla vackert!

Svar: Tack! :))
Johanna Fåglund

Fint med siluetterna i solnedgången :)

Svar: Tack så mycket :))
Johanna Fåglund

Väldigt vacker bild!

Svar: Tack! :))
Johanna Fåglund

Jättefin och mysig bild :)

Svar: Tack så mycket! :))
Johanna Fåglund

Alltså så himla fin bild!

Svar: Tack :D
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: