Imorgon

Idag på morgonen åkte jag och mamma ut tidigt till askimsbadet för att sola lite. Vid 12-tiden fick vi åka hemmåt eftersom min och Tobias soffa skulle komma. Vi hade fått hemleveransen på köpet eftersom vi använt idrottsrabatten på mio, så det var jättebra. Då slapp vi bära upp den 6,5 våningar och sätta ihop den. 
Blev iaf jättebra med soffan! Nu är det bara resten av möblerna som saknas, men det kommer imorgon. Så inatt är sista natten jag sover här, sen kommer vi ha flyttat in i lägenheten, jag och Tobias.
 
Får bli en bild från Askimsbadet bara för att vi var där idag, fast en bild från mars. Lite mindre folk där då :p Nu har dom även byggt en lång pir ut här. 

Sjukt vacker bild!

Svar: Tack! :))
Johanna Fåglund

Åhh va kul! Det är spännande att få upp allt och gå å små pyssla.

Svar: Jaa, ska bli väldigt kul :))
Johanna Fåglund

Superfin bild! Använder du ofta gråfilter när du fotograferar landskap eller hur gör du? :) återigen, stort grattis till lägenheten!

Svar: Tack så mycket :)) Halvtonat gråfilter tycker jag är jättebra när man ska fota landskapsbilder. Jag använder alltid det.
Johanna Fåglund

Fin bild :)

Svar: Tack :))
Johanna Fåglund

Haha kom att tänka lite på, det måste vara jobbigt ibland att ha som jobb att bära upp möbler åt folk, särskilt om det inte finns en hiss och möblerna är tunga. :P

Svar: Haha jaa. Det finns en hiss i vårat hus, men den är så liten. Men har bra trappor iaf, dom bästa trapporna dom burit i sa dom killarna som bar upp soffan :p
Johanna Fåglund

cool bild!

Svar: Tack :))
Johanna Fåglund

Sandra

Fy f*n för att jobba som flyttgubbe och liknande i den här värmen :P Ska bli spännande att få se hur ni har det sedan :) Och som sagt, säg till om jag kan hjälpa till med något :)

Svar: Haha jaa! Tack, får se om det kommer behövas, men annars får du komma när vi fått allt på plats :))
Johanna Fåglund

Helt underbar bild! Som vanligt då det gäller dina bilder :)

Svar: Åh, tack! :))
Johanna Fåglund

Agneta

Som alltid fina bilder 😊
Grattis till lägenheten!
Kram Agneta

Svar: Tack Agneta :))
Johanna Fåglund

Vacker bild :)

Svar: Tack :))
Johanna Fåglund

Underbar bild!

Svar: Tack :D
Johanna Fåglund

Vilken vacker bild!

Svar: Tack :D
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: