Snöleopard

Idag åkte jag och Lisa till Nordens Ark för att fota lite nu när det är snö. Vet inte om ni har märkt det, men jag tycker om att fota djur :p Var så härligt väder idag också, några minusgrader, helt vindstilla där inne i skogen och soligt. Dom djuren jag såg mest fram emot att fota var snöleoparderna och tigrarna. Båda hade ju bebisar när jag var där i somras (fast snöleoparderna var så små då att dom inte hade kommit ut i inhägnaden än) och tigerungarna la jag ju upp bilder på för inte så längesen, så himla söta. Var kul att se hur stora dom blivit och dom var rätt stora nu, men fortfarande jättesöta. Snöleopardungarna var glada och lekte runt i snön och klättrade i träd. Väldigt roligt att se och fota :))
Har bara redigerat en bild än så länge, fler kommer en annan dag (ska försöka att inte ta ett halvår på mig denna gången att redigera klart bilderna därifrån :p)
 
Nikon D800 - Nikon 70-300mm 

Så fin bild :)

Svar: Tack :D
Johanna Fåglund

Satan va snygg bild! :)

Svar: Tack! :D
Johanna Fåglund

Hjälp vilken fin bild. Så himla söta! Och fint med snö!

Svar: Tack så mycket! :))
Johanna Fåglund

Du hade lite mer tur än mig då, för snöleoparderna låg uppe på berget och sov när jag var där, haha :)

Svar: Vad synd, det var väldigt kul att se dom leka i snön. Gick förbi dom en gång till sen och då låg alla utom en och sov.
Johanna Fåglund

Agneta

En helt underbar bild!
//Agneta

Svar: Tack så mycket :))
Johanna Fåglund

Nemen Guuuud så söt !

Svar: Jaa :))
Johanna Fåglund

MEN så bedårande söt!! Om det var denna du visade på instagram gick det inte fram hur fin den var på den lilla bilden för denna bild är helt fantastisk! Jag älskar Snöleoparder...de är så vackra! Och tassar.....vad finns att inte älska med tassar...särskilt sådär bedårande små söta! <3

Svar: Ja, det var denna bilden jag visade där, tack! :)) Ellerhur, snöleoparder är så himla fina, hade sån tur att dom var ute och lekte denna gången. Och ja, det är så gulligt med tassar!
Johanna Fåglund

Nemen åh vilket underbart foto.

Svar: Tack :D
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: