Nordens Ark

Några blandade bilder från Nordens Ark i tisdags. Vi hade lite tur ändå att dom flesta djuren inte bara låg och sov och att dom kom rätt nära, så det var kul. Har ännu fler bilder som jag är nöjd med, men dom kommer upp en annan gång :))
 
Fin varg 
 
Slagugglor. Dom såg lite sötläskiga ut :p Dom här var också ungar när vi var där i somras. 
 
Järv
 
Snöleopard som klättrar lite :p 
 
Mycket mer snö där än vad vi har hemma, det var så fint :)) Vi var nästan helt ensamma också, såg inte alls många andra personer där. 
 
Amurtigrar 
 
Amurleopard
Nikon D800 - Nikon 70-300mm 

Så himla fina bilder! Skarpa och fina färger. Och gulliga djur :)

Svar: Tack så mycket! :))
Johanna Fåglund

VIlka fantastiska bilder! Och så lysande att vara där när det inte är många människor där som stör i fotograferandet! Du är otroligt duktig! Jag vill också åka dit nu! Måste ta reda på vart det ligger. Var bor du? Det vore som sagt superkul att träffas! :)

Svar: Åh, tack så mycket! :)) Ja, det var riktigt härligt att gå runt där helt ensamma. Jag bor i Göteborg. Det tycker jag med! :))
Johanna Fåglund

Riktigt fina bilder! :) Vad roligt att djuren var ute så man kunde se dem med, jag brukar ju aldrig se några djur.. Kanske därför jag tycker det är så tråkigt att ta med kameran till sådant haha, men sen brukar jag ju vara där när det är mycket folk så antar att djuren kanske tycker det är lite läskigare då

Svar: Tack! :)) Ja, det var kul, sån tur har man ju inte alltid. Tror att djuren är piggare när det inte är så varmt som på sommaren, så det är nog bättre att åka när det inte är högsäsong om man säger så :p
Johanna Fåglund

Fina bilder!

Svar: Tack! :))
Johanna Fåglund

Vilken fin blogg du har och helt underbara bilder,kram:)

Svar: Åh, tack så mycket! :))
Johanna Fåglund

Vilka fantastiska bilder! Duftig du är.

Svar: Tack så mycket :))
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: