Lucia Movie Night

Inatt ska jag på Lucia Movie Night på bio, har varit på det dom två senaste åren också. Det börjar klockan 12 inatt och dom visar tre stycken filmer som inte har haft premiär än, så kommer sitta där hela natten :p Man vet inte innan vilka filmer som kommer visas, så hoppas att det är några bra! Båda tidigare åren jag vart där har sista filmen varit jättedålig, hoppas inte det är så denna gången också. 
Nu väntar jag på att Lisa ska komma hit, hon ska äta middag här innan vi åker in till bion senare ikväll :)) 
 
Nikon D800 - Nikon 16-35mm 
 
Tänkte att en nattbild passar bra idag då jag ska sitta på bion hela natten :p 

Spännande!

Svar: Ja, ska bli kul att se vad det blir :p
Johanna Fåglund

Så vackert! :))

Svar: Tack :))
Johanna Fåglund

Vad roligt!! Har också gått de senaste två åren men i år får jag hoppa tyvärr :( Hoppas dom visar bra filmer!!
Ha så kul!!

Svar: Du missade ingenting denna gången iaf, tre ganska långtråkiga dramafilmer :p
Johanna Fåglund

Alltså dina bilder är så magiska! Du är såååå duktig!

Svar: Åh, tack! :D
Johanna Fåglund

Så fin bild :)

Svar: Tack :))
Johanna Fåglund

Det är så otroligt vackert :D

Svar: Tack! :))
Johanna Fåglund

Jag var också på Lucia movie night och precis som du har jag tyckt att sista filmen var bedrövlig tidigare år. Är mycket nyfiken på vad du tyckte om den sista i år? Mycket fin bild som vanligt btw!!!

Svar: Ångrar mig att jag ens gick på det i år då jag inte gillade någon av filmerna speciellt mycket. Tre dramafilmer kändes rätt taskigt då det är så mycket folk så dom borde blandat lite. Tredje filmen såg jag inte klart, tyckte verkligen inte om den. Vad tyckte du själv? :p
Johanna Fåglund

Katarina igen

Ja det håller jag med om, jätteskumma val i år. Jag gillade den första (men tror inte jag kommer se om den), tyckte den andra var seg, men ok. Sista...nej det var nog verkligen det sämsta jag sett...en kompis till mig tyckte den var skitcool. Haha undrade om det var mig och min sambo det var fel på som tyckte den var så eländigt dålig ;) Jag tänkte gå, men jag trodde att den kanske skulle sluta på ett storartat sätt...eller så var det envisheten som slog till!

Svar: Håller med dig. Den första funkade att se, men inte riktigt min smak av film. Kände inte ens att den sista var värd att se på :p
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: